2777
2789
عنوان

فرزند دوم

235 بازدید | 22 پست

سلام دوستان لطفا پاسخ بدهید

با چه انگیزه ، اهداف یا دیدی فرزند دوم آوردین؟

من کلا بهیچ عنوان تو کتم نمیره

مخصوصا بخاطر دردهای زایمان ، ویار  بارداری ، سختی های فرزند پروری شب بیداری تب و ویروس 

علی الخصوص تربیتش

اینارو بغیر از مسائل مالی میبینم.

واقعا انگیزه ی بقیه چی هست که فرزند دوم میارن!

اما تک فرزندی هم خوب نیست حداقل ازین جهت که یکی نیست برای بازی و سرگرمی و خاطره سازی و سال های بعد مرور خاطره های شیرین کودکی

یا همدل و همفکری برای روزهای آتی زندگی و مشکلات درون خانواده

خدا کافی ست.

اگه آدم با این مسائل مشکل داره بچه  اول و هم نباید بیاره که

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی اولی رو زاییدم گفتم محاله یبار دیگه بخوام حاملگی و زایمان رو تحمل کنم خییبیلی سخت بود. ولی با خودم گفتم من ک اول اخر باید این راهو برم ولی از زایمان طبیعی وحشت دارم و نمیخام برم طبیعی این دفه. و یه دلیلمم این بود ک سنم کمتر بهتر از ۷. ۸ سال دیگس. اون موقع بدترم میشم عصابم اینا. همم نی نی کوچولو دوس دارم. بااینکه بچم خیلیییی لجباز و عذابم میده و بااینکه ۳ سالشه صب تا شب بهونه و گریه داره 

با تک بچه بشدت مخالف بودمبچه خودم متاسفانه تک بچه شد بخاطر هکاری نکردن همسرمبشدت نگران تنهایی پسرمم

میفهمم واقعا حتی دوران بچگی بخاطر بی حوصلگی و تفاوت سنی پدر و مادر بچه اذیت میشه

اما مشکلات فرزندآوری هم خیلی زیاده

خدا کافی ست.

خودم عاشق بچه های زیادم 

دخترمم به شدت از تنها بودنش ناراحت بود در حدی که راجع بهش حرف میزد بغض میکرد و گریه 

و کلا تربیت بچه اول فقط سخته 

دومی به بعد راحتتره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من دوماه باردارم خیلی اذیتم شوهرم میگه بعد از این بازم بچه میخوام پیش خودم میگم الان من بچه کوچیک ندارم اینقد اذیتم تو بارداری، برا بعدی که یه بچه هم داشته باشم چطور میتونم به اون برسم با این حال،الان بزور یه غذایی درست میکنم برا شوهرم 

شما ماشاالله عاقل و فهمیده ای تمام جوانب رو در نظر میگیری نمیدونم من با چه عقلی بچه دوم دارم میارم

الان که در مرحله ی بعد از انتخاب و صلاح بینی هستین بنظرم تلاش کنین خانواده ی نرمال و خوب و همدلی بسازین و لذت ببرین

الان فقط انسان های خوب با ذات خوب و همدل و خانواده های بزرگ خیلی از مشکلا رو میتونه حل بکنه

خدا کافی ست.

وقتی بلد باشی بچتو درست تربیت کنی تا چهارمی هم میاری

حتی اگه وضع مالی معمولی داشته باشی 

وقتی پدر و مادر تو تربیت همراه باشن ،تربیت بچه اولی اگه خوب باشه بقیه بچه ها هم الگو میگیرن ازش

منم وقتی اولی رو زاییدم گفتم محاله یبار دیگه بخوام حاملگی و زایمان رو تحمل کنم خییبیلی سخت بود. ولی ...

آخی ان شاء الله خیر باشه و سلامت و موفقیت براتون به ارمغان بیاره

خدا کافی ست.

من هیچکدوم از این مشکلاتو نداشتم.بارداری خیلی راحت زایمان راحت تر و حتی بچه داری راحت.دختر فوق العاده ارومی داشتم.برا شیر و غذا اذیت نمیکرد شب کامل میخوابید خوش اخلاق بود...حتی الانم که نوجوونه باز اذیت چندانی نداره.نمیتونم ریسک کنم برا دونی.یهو دیدی خدا خواست تلافی این همه ارامشو از دومی دراره😂خیلی هم راضبه دخترم از تک فرزندیش.به قول خودش داره کیف دنیا رو میکنه

من دوماه باردارم خیلی اذیتم شوهرم میگه بعد از این بازم بچه میخوام پیش خودم میگم الان من بچه کوچیک ند ...

بله واقعا خیلی سخته اما خدا کمک میکنه اینها میگذره و لحظات شیرینش باقی میمونه

خدا کافی ست.