بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو لحظه ای که داشتم از استرس میمردم این تاپیکو دیدم.
مرسی واقعا تلنگر خوبی بود♥
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
درکل ادم حسودی نیستم و همیشه هم بهش محبت کردمو هواشو داشتمدیشب صحبت میکردیم خیلی جدی گفت نمیتونم که ...
اهان ببین خودش گفت کسی چیزی بگه میکشمش، این یعنی غیرت برادرانه گیش فوران کرده، بخصوص داداشا بعد از ازدواجشون اینجوری رفتار میکنن، از ابن موردا زیاده و عادیه، اتفاقا باید خوشحال باشی که داره سلامت روانیش رو نشون میده
ادم حسودی نیستما ولی نمیدونم چرا دلم گرفتهمن واقعا بیشتر از خودم و خانوادم میخامشکامنت بالاییمو بخون ...
کآری باید کنی اینه که حساس نشی، رابطه ات با خانوادش خوب باشه بخصوص خواهرش، خیلی حواست باشه رفتاری نداشته باشی که ارزش خودتو ببری زیر سوال، و اینکه زیاده روی نکن در محبت، یکم هم تشنه نگهدار تا ظرفیت ایجاد کنی در همسرت
اره بابا کاملا عادیه، حساس شدی، برو یه صبحانه خوب میل کن و یه آهنگ خوب گوش بده، و دیگه هم به مسائل بی اهمیت توجه نکن، خودتو پیر نکن، ببین امروز دیگه برنمیگرده ها