2777
2789

من واقعا حالم خوب نیست 

از یه ورم عذاب وجدان دارم

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐چطوری داره؟ببخشید مگه با اونجات درس میخونی که میگی چطوری؟

درست حرف بزنید 

من دل دردو کمر درد شدید دارم 

همش نفخ داره معده ام 

کم خونم همش سرگیجه دارم نمیدونم چیکار کنم واقعا

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
کنکور پریودی حالیش نیست من شیاف میز‌دم میخوندم

دمت گرم عزیزم چه اراده ای داشتی ❤

درست حرف بزنید من دل دردو کمر درد شدید دارم همش نفخ داره معده ام کم خونم همش سرگیجه دارم نمیدونم چیک ...

خواهر همه ی ما توی پریود اینطوری میشیم 

ولی دلیل نمیشه درس نخونیم 

اگه خیلی اذیتی مسکن بخور 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

درست حرف بزنید من دل دردو کمر درد شدید دارم همش نفخ داره معده ام کم خونم همش سرگیجه دارم نمیدونم چیک ...

یه قرص مفنامیک اسید بزن اوکی میشی

بهونه نیار درستو بخون

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»