😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
عزیز من یه مدت رژیم گرفتم رژیم کم کالری موهام ریخت بعدش رژیم طب سنتی گرفتم تو این رژیم میگفت روزی یک تا دو مشت بادام پوست کنده بخورم برای ریزش مو بهور میکنی عالی بود موهام دیگه نریخت سرت رو بعد حمان چرب کن با روغن نارگیل یکم بزن به موهات
بعد یه مدت نیبینی سرت دوباره موهای کرکی داره در میاد ولی مغز بادوم عالیه حتما بخور از روز سوم شاهد کاهش ریزش موهستی
ممنون عزیزم باشه میرم داروخانه میگیرم فقط میگم این قرصا چاق کننده ک نیستن ب نظرت
نه نیستن
خب ارایشگاهها همش شلوغن از این عیبم میاد خود ارایشگرا مهم نیست ممکنه خانمایی ک اونجا باشن بخندن بهم ...
نبابا الان اونطوری شلوغ نیستن.
زنگ بزن مثلا بگو برای اول صبحش ساعت ده بهت نوبت بده. اینطوری مطمئنی خلوته.
چون منم اکثرا تایم صبح میرم که خلوت باشه سرشون
ممنون گلماین روغن ها ک میزنن ب سر میگم روی موها میمونه یا جذب میشه چرب میمونه؟ اخه من حجمشون کمه ی ...
روغن تراپی به درد شما نمیخوره. مو رو سنگین میکنه بدتر میشه
ممنون گلماین روغن ها ک میزنن ب سر میگم روی موها میمونه یا جذب میشه چرب میمونه؟ اخه من حجمشون کمه ی ...
نه گلم یکم بزن به ریشه مو یعنی دستت رو چرب کن یکم ناخن هات رو به ریشه مو بزن من خواهر شوهرم موهاش مثل هندیا پر هست همیشه بعد حموم موهاش رو با روعن نارگیل چرب میکنه
محصولاتی که برات پیشنهاد میکنند رو به قیمت تولید میخری
بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا