2777
2789

دیگه حتی جلو شوهرمم ب زور روسریمو درمیارم آخه همش متلک میزنه بهم مثلا با تمسخر میگه ماشالله ب این موهات  خب منم دلم میشکنه 😭😔😔😔 چکار کنم نمیدونم مشکلم چیه همش ریزش شدید دارن چیزی ازشون باقی نمونده دیگه  گفتم برم پسرونه بزنم اونم عیبم میاد برم ارایشگاه ممکنه مسخرم کنن از بس حجمشون کم شده بخدا دیگه اون یه ذره اعتماد بنفسم ندارم  

تارشون اینقده ظریف و بی جون شده مثل موی نوزاده  واقعا مشکل چی میتونه باشه 

شهرمونم متخصص پوست و مو نداره ک برم  شهرهای اطراف دارن اونم کلی هزینه میخواد تا بری ک من ندارم 😔😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

اینطوری دست رو دست بذاری خدای نکرده کچل میشی 

اول از همه برو ارایشگاه کوتاه کن.  بکم جون بگیره. 

بعد ریزش موهات چطوریه؟  کف سرت معلومه؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

قرص بیوتین هیرویت زینک پلاس. بکمپلکس بگیر یکم تقویت کن خودتو

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطوری دست رو دست بذاری خدای نکرده کچل میشی اول از همه برو ارایشگاه کوتاه کن. بکم جون بگیره. بعد ر ...

آره معلومه 

جوری نیست فقط یه قسمت خالی باشه همه جای سرم یه دست کم پشت شده 😭

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
قرص بیوتین هیرویت زینک پلاس. بکمپلکس بگیر یکم تقویت کن خودتو

ممنون عزیزم باشه میرم داروخانه میگیرم 

فقط میگم این قرصا چاق کننده ک نیستن ب نظرت 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

عزیز من یه مدت رژیم گرفتم رژیم کم کالری موهام ریخت بعدش رژیم طب سنتی گرفتم تو این رژیم میگفت روزی یک تا دو مشت بادام پوست کنده بخورم برای ریزش مو بهور میکنی عالی بود موهام دیگه نریخت سرت رو بعد حمان چرب کن با روغن نارگیل یکم بزن به موهات

بعد یه مدت نیبینی سرت دوباره موهای کرکی داره در میاد  ولی مغز بادوم عالیه حتما بخور از روز سوم شاهد کاهش ریزش موهستی

آره معلومه جوری نیست فقط یه قسمت خالی باشه همه جای سرم یه دست کم پشت شده 😭

از ارایشگاه خجالت نکش حتما برو. کوتاه کن خیلی تاثیر داره

ممنون عزیزم باشه میرم داروخانه میگیرم فقط میگم این قرصا چاق کننده ک نیستن ب نظرت

نه نیستن

عزیز من یه مدت رژیم گرفتم رژیم کم کالری موهام ریخت بعدش رژیم طب سنتی گرفتم تو این رژیم میگفت روزی یک ...

ممنون گلم

این روغن ها ک میزنن ب سر میگم روی موها میمونه یا جذب میشه  چرب میمونه؟ اخه من حجمشون کمه  یبار زود سرم مو گرفتم وقتی میزدم بدتر حجمشون کمتر میشد نرم میشدن 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
از ارایشگاه خجالت نکش حتما برو. کوتاه کن خیلی تاثیر داره

خب ارایشگاهها همش شلوغن از این عیبم میاد خود ارایش

گرا مهم نیست ممکنه خانمایی ک اونجا باشن بخندن بهم  

حالا میرم میگردم بینم یکی پیدا میشه خلوت باشه سریع کارمو انجام بده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
خب ارایشگاهها همش شلوغن از این عیبم میاد خود ارایشگرا مهم نیست ممکنه خانمایی ک اونجا باشن بخندن بهم ...

نبابا الان اونطوری شلوغ نیستن.  

زنگ بزن مثلا بگو برای اول صبحش ساعت ده بهت نوبت بده.  اینطوری مطمئنی خلوته. 

چون منم اکثرا تایم صبح میرم که خلوت باشه سرشون

ممنون گلماین روغن ها ک میزنن ب سر میگم روی موها میمونه یا جذب میشه چرب میمونه؟ اخه من حجمشون کمه ی ...

روغن تراپی به درد شما نمیخوره.  مو رو سنگین میکنه بدتر میشه

ممنون گلماین روغن ها ک میزنن ب سر میگم روی موها میمونه یا جذب میشه چرب میمونه؟ اخه من حجمشون کمه ی ...

نه گلم یکم بزن به ریشه مو یعنی دستت رو چرب کن یکم ناخن هات رو به ریشه مو بزن من خواهر شوهرم موهاش مثل هندیا پر هست همیشه بعد حموم موهاش رو با روعن نارگیل چرب میکنه 

مشاوره رایگان پوست و مو روبیکا بگیر

کارشناسان پوست و مو شرکت لیاتیم

اصولی هزینه کن تا درمان بشی

@trustisho

اگر بهشون بگی میخای در سایت شرکت ثبت نام کنی

محصولاتی که برات پیشنهاد میکنند رو به قیمت تولید میخری

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا