لولوخورخورم مدیر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1506 عنوان خانوماااا بیاین یلحظههه | مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 38 پست میخوام نوبت بگیرم واسه عمل برم تهران متاسفانه قطارا ظرفیتشون محدوده هزینه هواپیما رو هم ندارم بدم دو نفر همراهمن.دو روز بعد عمل با اتوبوس برگردم مشکلی نداره؟ حدود 20 ساعت راههسوییت هم اگه میشناسید با قیمت مناسب توروخدا بهم معرفی کنید 1403/06/21 | 06:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 4631 خیلیا عمل که میکنن با گچ برمیگردن کههه خب باز باید برن پیش دکتر خودشون تا باز کنه ... شما اون خیلی ها رو میشناسید از نزدیک دیدی ؟باهاشون صحبت کن بپرس ازشون ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
لولوخورخورم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1506 مگه میخوای پیش کدوم دکتر عمل کنی که ارزش اینهمه سختیو داره؟منم دنبال دکتر واسه عمل بینی ام🫠🥲 بین پاشا فتاحی و محترمی موندم یکی از اشناهامون پیش محترمی عمل کرده خیلی راضیه فعلا منم نوبت گرفتم پیشش
لولوخورخورم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1506 بزنی دیوار یا یه سری آپ هست برای اجاره می یاره واست یه قیمت پایین رو بگیر دانلودش کردم مررسی
لولوخورخورم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1506 مگه چجوریه که حاضری اینهمه به خودت رنج و مشقت بدی به خاطرش؟ گوشتیهه انحراف داره یه کوچولو افتادست
لولوخورخورم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1506 بیکاری😑به نظر من خودتو همونطور که هستی دوس داشته باش دوست دارم فقط مشکل دماغمه همین🥲😂
لولوخورخورم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1506 عزیزم از سایتای شب ، جاجیگا اینا میتونی بگیری سرچ کن بگرد تو تهران قیمت مناسب واسه عملتم هفته روز بع ... قیمتارو دیدم با این اوضاع نمیتونم بمونم هفت روز چند نفر که میشناختم اومدن همین شهر خودمون گچشو باز کردن
لولوخورخورم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1506 خب باز باید برن پیش دکتر خودشون تا باز کنه ... شما اون خیلی ها رو میشناسید از نزدیک دیدی ؟باهاشون صح ... اره یکی همسایمونه یکی هم خواهر دوستم هردو اومدن شهر خودمون کشیدن بخیه روتازه اون با ماشین اومده بود😐تو همین نینی سایت هم دیدم بعضی ها میگفتن اومدن
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 4631 اره یکی همسایمونه یکی هم خواهر دوستم هردو اومدن شهر خودمون کشیدن بخیه روتازه اون با ماشین اومده بود� ... خب پس اگه اینجوریه میتونی انجام بده خیلی هم خوبه ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
لولوخورخورم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1506 خب پس اگه اینجوریه میتونی انجام بده خیلی هم خوبه فقط دعاااا کنین نتیجه خوووب بشههه