2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 64350 بازدید | 99 پست

من جانتک خریدم که همون ژانومه هستش مخصوصا مدل SPD که سوزن نخ کن اتومات داره 10 تا پایه گلدوزی هم اضافه داره درب جعبه هم روی چرخاشون هست

به صورت رایگانارسال میکنن

خدمات و گارانتیشم خوبه

من  پیشنهاد میدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

k از جانتک جزء مدلهای اقتصادی هستش و لوازم جانبی مثل پایه و سوزن نخ کن نداره . ولی مدلهای sp و spd داره . برای پارچه های ضخیم هم باید سوزن عوض کرد از 8 تا 18 میشه سوزنش رو تغییر داد .

چرخ خیاطی های ژانومه(جانتک)توی بازار حرف اول رو میزنه، تنوع بالای مدل های دوختش ژانومه خوبه32 مدل داره. توی اکثر استان های ایران نمایندگی داره.خدمات پس از فروش و گارانتی از مزایای چرخ ها هستن. در کل با خریدش خیلی سود میکنی.

من برای جهز یه خواهرم از جانتک خرید کردیم هم چرخ و هم اتو پرسش رو از فروشگاهشون برداشتیم

تازه خیلی هم باهامون راه اومدن و تخفیف دادن

شرایط فروش اقساطی هم دارن که میتونی چک بدی .قبول میکنن.

سلام عزیزم من برا روز مادر از جانتک یه چرخ خیاطی گرفتم چرخ قبلی خودش دیگه قدیمی شده بود

چرخاشون قشنگه سوزن نخ کن داره و برا مادرا خیلی راحته/32 مدل دوخت داره/همراهش پایه و درب هم بخای میتونی بگیری

اگه هنوز تو انتخاب مدل چرخ خیاطی تعلل دارید بی شک از برند جانتک برای یک با هم که شده استفاده کنید

قعطا بعدش به همه پیشنهاد میکنید/تنوع مدل سوزن نخ کن و معمولی/32 مدل طرح دوخت و ظاهر زیبا به این برند و چرخ ها ظرافت خاصی داده

این چرخ برای مصرف خانگی مناسبه و به نظرم برای جهیزیه مناسب بود چون من برای جهیزیه و دوخت و دوز خانگی خریدم و اکثر فروشنده ها همهمین نظر رو داشتن

طراحی زیبا

32 مدل دوخت متنوع

دارای سوزن نخ کن اتومات

[QUOTE=279655396]از بین جانتک و کاچیران من خودم جانتک رو انتخاب کردم تا الانم ازش راضیم مدل دوخت هاش زیاده تنوع خوبی ...[/QUOTE

سلام بله دقیقا من هم بعد از اینکه سایت های مختلف رو چک کردم و کامنت ها رو خوندم چرخ جانتک رو انتخاب کردم

خیلی کم صدا و دوختش روانه.من شرایطش رو داشته باشم حتما یکی دیگه برا مامانم میخرم