2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 64295 بازدید | 99 پست

سلام بچه ها من جانتک خریدم که همون ژانومه هستش مخصوصا مدل sp که سوزن نخ کن اتومات داره 10 تا پایه گلدوزی هم اضافه دارهبه صورت رایگان روی مدلای sp

خدمات و گارانتیشونم خیلی خوبه

من جانتک و پیشنهاد میدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . پیشنهاد میکنم به جز جانتک سراغ هیچ برندی نرین . اول اینکه تنها برندیه که 32 مدل دوخت داره و تنها برندیه که عرض دوخت درش قابل تنظیمه و کلی پایه یدکی داره که بتونین دوخت حرفه ای انجام بدین . از همه مهمتر چیزی که الان توی بازار مهمه اینه که محصولات خدمات خوبی داشته باشن که جانتک در این مورد عالی عمل کرده .

سلام عرض ادب خدمت دوستان 

من به عنوان یک مصرف کننده چرخ جانتک پیشنهاد میکنم چون هم تولید داخل هستش و یک همایت میشود برای تولید کننده عزیز و همچین چرخ با این کارایی و کار راه بنداز نیستش واقعیت تو بازار   

سلام دوستان به نظرم جانتک بخرین خیلی خوبه همون برند ژانومه هستش مدلای sp شو من پیشنهاد میدم خودم دارمهم ۳۲ کارس هم امکان عرض دوخت داره و هم اینکه ۱۰ پایه گلدوزی به صورت رایگان داره این مدلای sp که جدا بخوای بخری ۳۰۰ تومنه من خیلی ازش راضی ام واقعا

سلام . من نه ژانومه پیشنهاد میکنم نه کاچیران - ژانومه که چند ساله دیگه وارد نمیشه الان هر چی هست دست دومه و قطعات هم نداره . اگر ایراد پیدا کنه کلی هزینه کردی آخرش هم باید بندازیش ی گوشه - کاچیران هم باید بگم هم تنوع دوختش خیلی کمه هم کیفیتش خیلی ضعیفه - من فقط جانتک رو پیشنهاد میدم . هم تنها برندیه که 32 مدل تنوع دوخت داره . هم تنها مدلیه که اگر گلدوزی یاد بگیرین میتونید با استفاده از پایه مخصوص گلدوزی انجام بدین . از همه مهمتر کیفیت و قیمت خوبی داره و خدمات درستی ارائه میدن و تامین قطعه کامل دارن . جز جانتک دنبال هیچ برند دیگه نرید

سلام دوست عزیز

من بهت جانتک و پیشنهاد میدم که همون ژانومه هستش

من مدل sp جانتک و از سایتشون خریدم 10 پایه اضافه هم رایگان بهم دادن واسه گلدوزی برام رایگان هم ارسال کردن

لینک سایتشونو میزارم براتون

www.jantech.ir

من مربیم بهم چرخ های ۳۲کاره جانتک رو بهم معرفی کرد هم قیمتش عالی بود هم تنوع دوخت بالا داشت هم ۱۰ تا پایه اضافی داشت من که خیلی راضی ام هروقت هم تنظیمات بخواد میبرم نمایندگی برام سرویس میکنه

چرخ خیاطی های ژانومه الان توی بازار حرف اول رو میزنه،تمام مربی های خیاطی به علت تنوع بالای مدل های دوختش ژانومه رو پیشنهاد میکنن.

علاوه بر این توی اکثر استان های ایران نمایندگی داره.همچنین خدمات پس از فروش و گارانتی از مزایای چرخ های ژانومه هستن.

در کل با خریدش خیلی سود میکنی.