2777
2789
عنوان

قدکوتاه

152 بازدید | 4 پست

سلام دوستان پسرم ۶سالشه ولی قدش کوتاه ۱۰۹سانته وزنش هم ۱۷کیلو لاغره کسی تجربه ای داره چکارکنم که قدبلند بشه کسی بچه شو برده پیش متخصص تغذیه یا غدد نتیجه گرفته باشه؟

پسرا از ابتدای چهارده سالگی یه دفعه رشد میکنن مثل داداشم عین زرافه

آخه من وشوهرمم قد کوتاهیم اونم ارثی کوتاه درمیاد می‌دونم یه دفعه رشد نمیکنه چون من و همسرم هیچکدوم یه دفعه نبوده رشد کنیم خیلیا رو دیدم سن بلوغ یکدفعه رشدشون زیاد میشه که اونم ارثیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم امسال می‌ره کلاس اول قدش 110وزنشم همون هفده هجده هست.خیلی ریزه یکی دوبار دکتربردم گفت قبل ده سال پیگیری خاصی نیاز نیست.ولی من شربت آرژنین بهش میدم ولی خیلی اثرنداشته

پسرمنم امسال می‌ره کلاس اول قدش 110وزنشم همون هفده هجده هست.خیلی ریزه یکی دوبار دکتربردم گفت قبل ده ...

پسرمنم قدش۱۱۰بشه نهایتش شش سال وچهارماهشه وزنش هم۱۸کیلوه شمادکترغددبردید؟