2777
2789

وااااقعا 

نمیدونم چم شده فقط میدونم دلم میخواد یه نفر عاشقم باشه 

دلم برای اونی که عاشقم بود و دو سال پیش ردش کردم تنگ شده

یادش بخیر چه روزای خوبی بود کاش ردش نمی‌کردم 😭

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم موقعی که باید قدر طرفش و نمیدونه وقتی اون خسته شد و رفت پی زندگیش و توام تنها شدی میفهمی کی و از دست دادی  منم در گذشته مرد عاشقی و از دست  دادم دو سال خودشو کشت برام افسوس دیر قدرش و فهمیدم وقتی که دیگه اون رفت همسر زن دیگه ای شذ 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم واقعا تو زندگیم به پول نیاز دارم😔پولی بینهایت بدون هیچ تلاشی😔فقط بیاد بره تو حساب😔آرزو برجوان ...

اره من به اونم نیاز دارم 

نیاز دارم یه پرنسس باشم 😔

منم واقعا تو زندگیم به پول نیاز دارم😔پولی بینهایت بدون هیچ تلاشی😔فقط بیاد بره تو حساب😔آرزو برجوان ...

بخدا تو گروه های تلگرام میبینم طرف پدر و مادرش مهندسن براش ماشین خریدن ماهی ۱۰ یا ۱۵ تومنم خرج میکنه

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
آدم موقعی که باید قدر طرفش و نمیدونه وقتی اون خسته شد و رفت پی زندگیش و توام تنها شدی میفهمی کی و از ...

کاشه یه بار دیگه بهم فرصت بده بیاد جلو این بار ردش نمیکنم😢