2777
2789

بخوابین زود 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستات میرن ، دوست پسرت میره ، مادر پدرت گاهی نسبت بهت بی تفاوت میشن 

دوستات گاهی اوقات بهت بی محلی میکنن ، از این چیزا ناراحت نشو به هیچ وجه ، به کسی یا چیزی زیاد وابسته نشو سعی کن بری دنبال چیزی که دوست داری 

رابطه اجتمائیت رو تقویت کن خیلی به دردت میخوره 

یه پسری که واقعا عاشقته پیدا کن‌چون عشق حال ادمو خوب میکنه ❤️

۲۵ سالمه، به یه دختر ۲۰ساله بخام نصیحت کنم میگم انقد به فک ازدواج و عاشق شدن نباش تمرکزتو بذار روی پرورش خودت، انقد ۲۰ سالگی سن حساسیه دخترا تو این سن سرشار از احساس و هیجانن ممکنه تصمیمای اشتباه درباره ارتباط با جنس مخالف بگیرن

اتفاقا سن خوبیههم واسه ادامه‌تحصیلواسه استخدامواسه خوشحال بودنواسه زندگیقدرشو بدون

نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم هیچ آگهی ندارم کسی نیس بگه این کارو کن موفق میشی زود ازدواج کردم بچه دارم

نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم هیچ آگهی ندارم کسی نیس بگه این کارو کن موفق میشی زود ازدواج کردم ب ...

من که میخوام واسه آزمون آموزش و پرورش بخونم احتمالاً.

نمیدونم‌شرایط زندگیتون چه جوریه ولی زود ازدواج کردن و بچه داشتن دلیل بر این نیست که نتونی پیشرفت کنی‌.

هر مهارتی داری که میشه ازش پول درآورد هم خوبه.مثل نقاشی و...

فک کن من رااااحت میتونستم از نقاشی پول دربیارم ولی تنبلی کردم.

عاشق شینیون هستم ولی نرفتم یاد بگیرم