2777
2789
عنوان

شده تو خواب حس کنین

221 بازدید | 22 پست

شده خواب باشین بعد حس کنین از بلندی دارین میفتین یا سقوط میکنین و از خواب بپرین؟

یا داخل خوابتون چندین باااار از خواب بیدارشین و وقتی تو واقعیت بیدار میشین شک کنین ک خوابه یا واقعیه؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون تیکه که از خواب میپری یهو حس میکنی میوفتی 

قلبت برای چند لحظه از کار میوفته و مغزت با این حس بهش شوک وارد میکنه

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
من قبل از اینکه تازه خابم سنگین بشه اینجوری شدم زمانی ک تازه چشام گرم شده باشه

بعد جالبیش اینجاست وقتی ساعتو نگاه میکنی کمتر از ۳ دقیقه گذشته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😐😂من یه بار انقدر چندین بار تو خواب از خواب بیدار شده بودم میگفتم خدایا من جوونم هنوز زوده برا مُر ...

من خوابم عین واقعیت فکر می کردم رفتم مدرسه امتحان دادم سر امتحان خوابم می بره بعد بیدار شدم و دلهره برو به مامان بگو امتحان چی شد و ....

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

اون تیکه که از خواب میپری یهو حس میکنی میوفتی قلبت برای چند لحظه از کار میوفته و مغزت با این حس بهش ...

🫤😂😂😂پس قلب بنجل بهم انداخته خدا

استغفرالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫤😂😂😂پس قلب بنجل بهم انداخته خدااستغفرالله

😂😂😂😂😂البته این یه فرضیس ها از نظر علمی ثابت نشده 

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
من خوابم عین واقعیت فکر می کردم رفتم مدرسه امتحان دادم سر امتحان خوابم می بره بعد بیدار شدم و دلهره ...

🫤😂😂منم زیاد اینجوری شدم 

یادش بخیر دوران دبیرستان خواب دیرم خواب موندم بلند شدم تند تند صبحانه حاضر کردم لباس پوشیدم برنامه آماده کردم نگاه ساعت میکنم میبینم ساعت ۲:۳۰شبه😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40