حنا_گلی مدیر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 182 عنوان بیاید به من ایده بدید | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 35 پست شما اگه بخواید یه کسب و کار تو خونه راه بندازید چه کاری انجام میدید؟ مامانی منتظرتم،تو برنده ای از بین میلیاردها شرکت کننده 1396/07/23 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 182 من یه کسب وکاره خونگی دارم حدود هشتصد تا یه تومن اما راضی نیستم من دلم میخاد بالای ده ملیون د ... میتونم بپرسم کسب وکارتون چیه ؟لطفا اگه امکان داره توضیح بدید مامانی منتظرتم،تو برنده ای از بین میلیاردها شرکت کننده
مهسا_جون1 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 1818 خودم طراحی لباس بلدم اما نمیدونم کارمو چطوری شروع کنم تا حالا چيزي هم دوختي يا طراحي كردي؟؟؟؟ لازانيا جون هستم كاربريمو تعليق كردن 😞
سحرماه عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 476 میتونم بپرسم کسب وکارتون چیه ؟لطفا اگه امکان داره توضیح بدید عزیزم من رشتم گرافیکه داداشم هم توهمین حرفه هست کارای که به اصطلاح خودش درپیته و وقتشو نداره میاره میده بمن
حنا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 182 تا حالا چيزي هم دوختي يا طراحي كردي؟؟؟؟ بله انجام دادم اما انگیزمو از دست دادم مامانی منتظرتم،تو برنده ای از بین میلیاردها شرکت کننده
حنا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 182 عزیزم من رشتم گرافیکه داداشم هم توهمین حرفه هست کارای که به اصطلاح خودش درپیته و وقتشو نداره میاره م ... خوبه موفق باشی عزیزم مامانی منتظرتم،تو برنده ای از بین میلیاردها شرکت کننده
سحرماه عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 476 غذا خونگي هم خوبه غذا خونگی خیلی خوبه اما خب مشتری پیدا کردنش سخته رسوندن غذا به دست مشتری و این مشکلات رو داره
مهسا_جون1 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 1818 بله انجام دادم اما انگیزمو از دست دادم اگر دوختي من واست تبليغ ميكنم و ميتونم كمكت كنم كه مشتري پيدا كني و سفارش بگيري اين كارا تلاش ميخواد انگسزتو از دست نده لازانيا جون هستم كاربريمو تعليق كردن 😞
حنا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 182 اگر دوختي من واست تبليغ ميكنم و ميتونم كمكت كنم كه مشتري پيدا كني و سفارش بگيري اين كارا تلاش ... واقعا؟شما خودت خیاطی بلدید؟ مامانی منتظرتم،تو برنده ای از بین میلیاردها شرکت کننده
حنا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 182 من دلم میخاد یه بیرونبر داشته باشم بیرون بر برای چه کاری؟ مامانی منتظرتم،تو برنده ای از بین میلیاردها شرکت کننده
حنا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 182 به نظرم کمی سرمایه جمع کنید و آرایشگری یا کاشت ناخن و.... یاد بگیرید که درآمدشون برای خانما فوق العا ... ممبر جمع کردن بلد نیستم دوبار کانال زدم ولی متاسفانه شکست خوردم مامانی منتظرتم،تو برنده ای از بین میلیاردها شرکت کننده
مهسا_جون1 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 1818 واقعا؟شما خودت خیاطی بلدید؟ نه عزيزم ميتونم تو پيدا كردن مشتري كمكت كنم ميتونم راهنماييت كنم اگر يه نمونه كاراتو عكسشو ببينم لازانيا جون هستم كاربريمو تعليق كردن 😞
حنا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 182 نه عزيزم ميتونم تو پيدا كردن مشتري كمكت كنم ميتونم راهنماييت كنم اگر يه نمونه كاراتو عكس ... دعوت دوستی میفرستم براتون تو مسیج خصوصی ای دی تلگراممو براتون میفرستم مامانی منتظرتم،تو برنده ای از بین میلیاردها شرکت کننده
حنا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 182 باید با کانالهای دیگه تبادل کنی یا پول بدی در کانالهای پراعضا تبلیغ کنی.البته من خودم کانال ندارم و ... ممنون ازتون راهنمایی بسسسیار خوبی بود سپاسگذارم مامانی منتظرتم،تو برنده ای از بین میلیاردها شرکت کننده