2777
2789

من مجردم،ولی بحث ازدواج که میشه همیشه این سوال میاد تو ذهنم.تاحالا بخاطر مشکل ظاهری خودتون یا شوهرتون به مشکل خوردین؟منظورم از مشکل ظاهری هرچیزی میتونه باشه اضافه وزن یا کمبود وزن یا مثلا ترک پوستی سیاهی قد هرچیزی

مثلا مسخرتون نکرده؟یا خودتون بخاطر مشکلش زده نشدین ازش؟

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااا

من سینه هام کوچیکه همیشه نگران بودم شوهر ایندم خوشش نیاد

اما خدا در و تخته رو خوب باهم جور میکنه، شوهرم ادمیه که دقیقا چیزی ک‌ من هستم دوست داره

و ضمنا ادم اگر درست باشه و واقعا دنبال زندگی باشه، به ظاهر اهمیت زیادی نمیده

ببخشید سیاهی اونجا باعث دعوا و اینا نشده؟ مسئله مهمیه؟

منظورم از سیاهی حالا حتما اونجا نبود ولی کلا مثال زدم

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.

بستگی ب شوهرت داره بعضی مردا به یدونه مو تو صورت حساسن بعضیا سیبیل ک چ عرض کنم شصتبیلم داشته باشی گیر نمیدن البته زن تمیز و اراسته باشه اما منظورم اینه مردا باهم فرق دارن

اصلااامن سینه هام کوچیکه همیشه نگران بودم شوهر ایندم خوشش نیاداما خدا در و تخته رو خوب باهم جور میکن ...

چقدر خوب

نه خب واقعا من برا شوهرم توضیح میدم که اینا برا هر کسی ممکنه اتفاق بیوفته مثلا جوش زیر پوستی بدن مخصوصا باسن  یا ترک پوستی که خودش هم داره رو بدنش ب هرحال ماهم ادمیم زن و مرد نداره شوهرم دیگه ببینه هم اگه خوششم نیاد چیزی نمیگه هرچند دیگ عادیه براش البته یکی از دلایلش اینه که من ضعف های ظاهریمو هیچوقت به زبون نمیارم و همیشه از خودم به خوبی تعریف کردم 

این مساله ای که میگی خیلی قابل درکه. مخصوصا تو فرهنگ ما که معمولا شوهرمون اولین کسیه که بدنمون رو میبینه. حق داری نگران باشی ولی من فک میکنم  پسر ها هم همین نگرانی رو دارن. 

ببین آدم هایی هستن که یه سری تصورات نابه جا دارن. 

ولی خب اگه طرف آدم خوبی باشه و تو فانتزی و رویا زندگی نکنه در کل مشکلی پیش نمیاد نگران نباش. 

نیکو صدام کنید❤️