2777
2789

سلام . امروز عصر شوهرم که از خونه رفت عادی و سرحال بود ولی وقتی برگشت فوق العاده گرفته و ناراحت بود. بهش هم گفتم ناراحتی گفت نه . بعد دیدم استوری اینستا قلب شکسته گذاشته بهش گفتم از چی ناراحتی لبخند زد هیچی نگفت بعد هی گفت نپرس ازم و خیلی هم زود خوابید. به نظرتون چطور بفهمم چی شده ؟ اصلا راضی به حرف زدن راجب موضوع ناراحتیش نبود و بحث و عوض میکرد

یعنی از کی دلش شکسته؟خانوادش؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس نشو .منم شوهرم شب که اوند خونه خیلی ناراحت شد چیزی نگفتم اخر شب گفت ببخشید امشب حوصله نداشتم با ...

واقعا حرف نزدن و درک نمیکنم من هر مشکلی دارم اول به شوهرم میگم 

نمی‌دونم اصلا. واقعا فکرم مشغول شده. آخه از من که نیست. لابد خانوادش کاری کردن نه ؟ اصلا خوابم نمیبر ...

صبر کن بالاخره متوجه میشی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!