2777
2789

علائمم سرکیجه بود چند روز داشتم بعدش بدن درد گرفتم 

و سینه ام سنگین بود و تنفسم کمی سخت شد قفسه سینه ام درد گفت بعد یهو تپش قلب شدید گرفتم  و بدنم کمی لرزید چند دقیقه بیشتر طول نکشید بعدش گرفتم خوابیدم .و نتونسم برم دکتر به مرور خوب شدم .چند وقته قبل رفتم  دکتر نوار قلب گرف گفتش دریچه ها شل شدن انگار نوبت هم برای اکو و تست ورزش زدم بیست و چهارمه هنوز نشده 

معده ام هم خیلی مشکل داره ورم معده و .. یعنی این علایم میتونه از معده باشه به نظرتون؟

استرس و اینا هم نداشتم و عصبی اینا هم نشدم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حمله عصبی باشه. من یه بار دقیقا شبیه سکته قلبی چشمام سیاهی رفت سمت چپ بدنم تیر کشید و قلبم بدجور درد گرفت خیلی ترسیدم ولی وقتی سرچ کردم فهمیدم حمله عصبی یا همون پانیک بوده

چند وقت قبلش اکو قلب داده بودم سالم بود

حالا به هر حال چون مشکل دریچه داشتی پیش متخصص برو اما نترس 

ترس از هر چیزی از خود اون چیز بد تره

شاید حمله عصبی باشه. من یه بار دقیقا شبیه سکته قلبی چشمام سیاهی رفت سمت چپ بدنم تیر کشید و قلبم بدجو ...

اخه پانیک رو خوندم چند روز که طول نمی کشه من از روز قبلش مرتب سرگیجه  و ... داشتم و ادامه دار بود . ولی عرق سرد و ... نداشتم خدا رو شکر