2777
2789

من تا حالا وارد یه رابطه جدی نشدم،در حد اشنایی بود فقط چون یه بار از ته دلم عاشق شدم و نشد دلم نمیخواست کسی و تو اون دوره کنار خودم نگه دارم که اذیت شه گفتم بزار حالم بهتر شه بعد...دوستم که خیلی صمیمی بودیم همش سر این قضیه مسخرم میکرد جوری که دیگ واقعا داشتم قبول میکردم ایراد از منه که به بقیه میگم فعلا امادگیشو ندارم.ریز و درشت مسائل خانوادگیشو میذاشت در اختیارم که بابام مریضه مامانم اینحوریه خانوادم عمم دختر عمم تا کل فامیل‌....بعد رابطه با پارتنرشو میگفت به بقیه دوستام میگم تو که تا حالا تجربه نکردی بلد نیستی ادم باید بلد باشه این چیزارو...بعد بعدها متوجه میشدم بقیه هم در جریان اینکه من تا حالا جدی با کسی نبودمم بودن:|خیلی ناراحت میشدم‌ چیزی نمیگفتم بعد تموم خوش گذرونیاشونو عکس و فیلم میگرفت برام میفرستاد یا ویدیو کال میفرستاد تو تلگرام و مسافرت رفتناشونو همه رو جز به جز... یا تعریف میکرد که چقدر هواشو و داره و ازین حرفا بعد سر هیچی برمیگشت تیکه مینداخت بهم که فلان دوستم میدونه تو هیچی نمیدونی از رابطه‌...در صورتی که اون دوستشم هیچوقت نبود تو یه رابطه:/ همش بهم میگفت بری تو رابطه من از حسودی دق میکنم نمیزارمممم...😐خلاصه همش انگ اسکل بودن بهم میزد تو زندگیم الان نیست ولی فکر و خیال واقعا اذیتم میکنه که حتما من مشکل دارم که نتونستم تجربه کنم و میدونم چیز مهمی نیست برای غصه خورد ولی خب اون مسخره کردنا هنوز انگار تو مغزمه و بیرون نمیره...ولی حقیقتا من نمیتونستم با وجود کسی که تو ذهنمه یکی دیگ رو کنارم داشته باشم:))))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم :) از ۱۷ سالگی تا الان عاشق یکی ام و بعد چند سال تازه دارم باهاش حرف می‌زنم:) درکت میکنم 🥲🩵

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

به نظرم خیلی آدم سالمی‌ هستی که وقتی درگیر یکی هستی بقیه رو وارد بازی نمیکنی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

خیلی‌ها رابطه رو تجربه نکردن و از دنیا رفتن و راضی بودن یا راضی نبودن یا هر حسی که داشتن الان دیگه اون حس رو ندارن چون توی این دنیا نیستن و پذیرفتن که تموم شده اون موقیعت‌ها... بهش فکر نکن ممکنه فرصتش پیش بیاد ممکنه هم نیاد در نهایت چیز خاصی نیست یه مدتی این‌جا زندگی می‌کنیم و بعدشم می‌ریم به ناکجا آباد یه مدتی هم اون‌جا زندگی می‌کنیم و بعدش دیگه معلوم نیست چی می‌شه... اهمیت دادن به این چیزها توی لول پایینی قرار داره در برابر زندگی‌هایی که قراره تجربه کنیم. حالا یکی همین حرف‌ها رو باید به خودم بزنه

دانشجو 

خیلی‌ها رابطه رو تجربه نکردن و از دنیا رفتن و راضی بودن یا راضی نبودن یا هر حسی که داشتن الان دیگه ا ...

ممنون از نظرت عزیزم ولی ببخشید من اصلاااا با نظرت موافق نیستم این قضیه برمیگرده به طرز فکر ادم که اجازه بده براش پیش بیاد یا نیاد...