2777
2789
عنوان

بنظرتون ماجرای خواهرشوهرم بهم ربط نداره بیاید😶

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 55 پست
سالگرد عقدشون از باباش کادو گرفت فکر کن میگه کادو سالگرد ازدواج منو ندادین مثلا بعد واسه تولد باباش ...

ببین احساست رو کاملا درک میکنم فرق گزاشتن بین بچه ها اصلا خوب نیست مخصوصا کمک برای دختر باشه ولی انتظارات از پسر باشه 

ولی توصیه من اینکه رها کنید اونهارو و روی پای خودتون بایستید و موقع کمک خواستن جان فشانی نکنید براشون همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف زدنت عجیبه

میگی داده به داماد

نمیگی داده به دخترش!

ولی واسه خودت میگه نداده به پسرش

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

ببین احساست رو کاملا درک میکنم فرق گزاشتن بین بچه ها اصلا خوب نیست مخصوصا کمک برای دختر باشه ولی انت ...

آره

مشکل اینه که معمولا در این موارد هرکاری دارن فقط پسر می‌شناسن و معمولا پسره از جان و دل میکنه 

نمونه اش دارم من

حرف زدنت عجیبهمیگی داده به دامادنمیگی داده به دخترش!ولی واسه خودت میگه نداده به پسرش

اینکه دختر ازدواج کنه بچه بیاره ، خرج بچه و داماد و خودشو باباش بده عجیب نیست؟ شوهرم رو برای این میگم چون بدبخت ۱۱ ساله دانشجو هست و درآمدی نداره 

اسی با احترام فراوان اصلا ازت خوشم نمیاد یه حسود حسرت خواری که خیلی بده متاسفانه 🙂⭐ دلم نمی‌خواد اینجوری بگم ولی تو دوست داری با بالا کشیدن خودت دیگران پایین بیاری تاپیک های قبلیت هم خوندم و فقط ازش حسادت می‌باره ❤️🫰 در شأن یک دانشجوی پزشکی نیست این حرفا این مقایسه ها 

🌿❤️🌷

دقیقااا هی میده داد به داماد داد به داماد در اصل داره به دخترش میده

همینننن.یارو داره میده دخترش واسه دخترش رفاه ایجاد میکنه فکر کن این وسط ی عروس بیاد جلز ولز کنه تک تک اینارو ضبط کنه حفظ کنه بعد حرص بخوره حسودیش بشه یارو داره خرج دخترش میکنه