2777
2789

بچه ها خودم کپ کردم دقیقا ده دقیقه پیش ینفر تاپیک زده بود در این لحظه چی از خدا میخواین منم تو ذهنم اون چیزی که میخواستمو گفتم بخدااا همین الان به دستم رسید 

واقعا نمیدونم چرا هرچی از خدا تا الان خواستم چه کوچیک چه بزرگ بهم داده واقعااا میگم

مثلا الان یهو هوس شله زرد کنم سری زنگ درو میزنن نذری میارن 

مثلا یه لباس ببینم خوشم بیاد فردا ینفر مثلا کادو بدون اینکه بدونه من اون لباس دوس داشتم برام میاره

برا ایندم چیزی بخوام به دستش میارم

ادم خیلی  بدی نیستم ولی اصلانم  خوب نیستم  بنظرم واقعااااا حقم نیست چون بنده خوبی هم نیستم 

ولی برام سواله چرا خدا هرچی میخوام بهم میده

فکنم عاشقم شده   

خدایا مرسی که اینقدر هوامو داری  

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش بخواه ماهم خیلی خیلی زود به سهم الارثمون برسیم با خیر و خوشی🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه دعا در حق منم کن مشکلاتم حل بشه این روزا خیلی درگیرم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ازش بخا منو ب عشقم برسونه

چشم   

ولی نمیدونم دعام واسه دیگران بگیره یا نه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤