2777
2789
عنوان

بیاید آرومم کنید

229 بازدید | 23 پست

خواهرم بیماری خود آزاری داره دلش میخواد خودش به خودش اسیب بزنه و همین طور دیگران من میدونستم قبلاً ولی دیشب در بازش حرف زد و می‌گفت که دلش میخواد کتک بخوره و دست پاشو خودش قطع کنه و واقعا حالم بد شده از اون موقع البته بگم من اصلا همچین میلی ندارم که برم  همچین کاری کنم دست پامو زخمی کنم فقط یکم افکارم ازیتم می‌کنه هعی میگه توهم مثل آبجی اینجوری میشی توهم دلت میخاد خودتو زخمی کنی ولی بازم تاکید میکنم من همچین میلی ندارم ولی افکار....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کدوم شهر هستید.؟ 

زیر نظر طبیب ماهر اگر ایشونم توصیه کنن براشون حجامت انجام بدن. 

یه موادی در خونشون هست. . 

خوراکی‌های سوپری نخورن

تخم مرغ الویه غذاهای سرخ سده فست فود ها غذا بيرون غذامونده خیلی بده و بدترش مبکنه. 

حتما باید پیاده‌روی کنن بالای یکسال.

خودازاری نشونه سمومی در خون هست

یا خدا

ب مرور زمان فهمیدم که خودم این کارو میکنم درحدی ک‌از خواب بیدار میشدم می‌دیدم دستام زخم شده و خونش خشک شده یه شب ک خانواده بیدار بودن تو خواب و بیداری رفتم آشپزخونه و نشستم کف آشپزخونه با چاقو شروع کردم زخم کردن دستام

ب مرور زمان فهمیدم که خودم این کارو میکنم درحدی ک‌از خواب بیدار میشدم می‌دیدم دستام زخم شده و خونش خ ...

الانم انجام میدی؟

من قبلا عصبی میشدم ب خودم ضربه میزدم با چنگ .تیغ یا شیشه یا سیگار.. ولی الان کمتر شده

افکار خودتون هم وسواسیه. ظاهرا تحت فشار هستید

تحت فشار شدیدم حالم اصلا امی نیست همش توی افکارم یه چیزای بد میاد میگه تو هم اونجوری میشی همش تو افکارم یه چی زایی میاد میگه برو توهم مثل خواهرت شو کارای اونو انجام بده ولی بعد چند دقیقه اکی میشم بعد دوباره 

الانم انجام میدی؟من قبلا عصبی میشدم ب خودم ضربه میزدم با چنگ .تیغ یا شیشه یا سیگار.. ولی الان کمتر ش ...

دقیقا منم همین طورم با نامزدم ک دعوا میکردم سرمو باید ب جایی میکوبیدم یا وسط دعوا موهامو میکشم دنبال یه چیز تیز میگردم زخم کنم خدمو یا اگه تو ماشین باشم دلم میخواد همون لحظه پرت کنم بیرون خودمو یه بار وسط بحث اتوبان بودیم در و وا کردم خاستم بپرم نامزدم دستمو گرفته بود 

تحت فشار شدیدم حالم اصلا امی نیست همش توی افکارم یه چیزای بد میاد میگه تو هم اونجوری میشی همش تو افک ...

شما افکار وسواسی دارید. اینا افکار وسواسی هستن.  علتش فشاره. لازم شد برید دارو بگیرید