2777
2789
عنوان

بچه ها وقتی تو زندگی به بن بست می‌خورید به کجا پناه میبرید

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 27 پست
دل به خدا بسپار بدون واسطه بدون میان برالیس الله و بکاف عبده آیا خدا برای بنده اش کافی نیستکه دنبال ...

یه مثال ملموس میزنم

فکر کن یه بچه کاری رو نباید میکرده ولی اونو انجام داده، والدینش از دستش عصبانی میشن و بچه هر چی عذر خواهی میکنه والدینش نمیپذیرن، بچه میره خاله یا عمه یا پدربزرگ رو میاره برای واسطه گری تا والدینش ببخشنش و والدین بخاطر واسطه گری شخص سوم کوتاه میاد

درک این موضوع خیلی سخت نیست

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
یه مثال ملموس میزنمفکر کن یه بچه کاری رو نباید میکرده ولی اونو انجام داده، والدینش از دستش عصبانی می ...

عزیزم این مثال ساده برای بنده خداست نه خدای توانایی که در قرآن کریم میفرماید خدا برای بنده اش کافیست  اون مثال برای مخلوقه نه خالق . خدا نیازی به نداره برای بنده خودش وساطت کنیم. پس به جای اینکه مستقیم به خداوصل بشیم. نیازی نیست جاده های مختلف بریم والسلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید شما ندونید ولی چون ائمه مقربین درگاه حق هستند ما ازشون خواهش میکنیم به واسطه ی این قرب بر ...

اتفاقا به نظرم شما فکر کن قران رو با تدبر بخون به ائمه عشق بورز راهشون رو برو ولی از غیر خدا طلب نکن. بر پیامبر آیات نازل شد چون  برای هر قوم یک نفر هدایتگر لازم میبود هدایت کردن ربطی به توکل به خداوند نداره. قرآن رو با معنا بخونید تدبر کنید و از مثالهای پیش پا افتاده دوری کنید. خدابرای هر بنده ای کافیست و اعمالمون رو خدایی کنیم توجه خدارو قطعا خواهیم داشت.

اتفاقا به نظرم شما فکر کن قران رو با تدبر بخون به ائمه عشق بورز راهشون رو برو ولی از غیر خدا طلب نکن ...

از آیات قرآنی که دم میزنی هم برات نمونه فرستادم

دیگه باخودته بخوای بپذیری یانه

لطفا دیگه ریپلای هم نکن

گفتنی ها رو گفتم

موفق باشی دوست عزیز

از آیات قرآنی که دم میزنی هم برات نمونه فرستادمدیگه باخودته بخوای بپذیری یانهلطفا دیگه ریپلای هم نکن ...

همچنین . آیات قران رو با اعتقادات زمینی خودمون تفسیر نکنیم . بنده هم آنچه شرح بلاغ بود گفتم .

میگذره ولی سخت میگیذره

اره، زندگیه دیگه 😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

استارتر عزیز ، تا این سخن امام زمان رو دیدم یاد شما افتادم و براتشات گرفتم

مرسی  عزیزم

نمیدونم چی بگم هر موقع دلم میگیره به یکی از ائمه پناه میبرم به خود خدا پناه میبرم ولی جوابی نمیدن از همه شون نا امید شدم 

مرسی عزیزمنمیدونم چی بگم هر موقع دلم میگیره به یکی از ائمه پناه میبرم به خود خدا پناه میبرم ولی جوا ...

نا امید نشو عزیزم،ناامیدی از شیطانه

خدا بزرگه ، ان شاءالله حتما فرجی میشه