2777
2789

الان بد جور گیر کردم چرا خدا یک کاری برام نمیکنه وقتی خدا کاری نمیکنه کجا برم پدر و مادر دلسوزی هم ندارم که حداقل درد و دل کنم تا قلبم آروم بشه😪😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا امام رضا 🥲🥲چطور بهش توسل کنم نمیتونم برم زیارتش

از راه دور هم میشه

با همین دل شکسته ت باهاش حرف بزن ، میشنوه

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

هیچی، گریه میکنم اگه تنها باشم

چون جلوی دخترم دوس ندارم گریه کنم 

سرمو گرم میکنم تا روزای بد بگذره دیگه 💔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

پس چرا جواب نمیده کار هر روزم هست

ببینید هر زمان ما اراده کنیم که گره باز نمیشه  تمام گره های زندگی ما یه جایی یه روزی  خودمون باعثش شدیم  گاهی خدارو فراموش کردیم دلی شکستیم کاری کردیم  پس باید صبور بود توکل کرد  برای ار تباط با خدا نیاز به هیچ واسطه ای نیست خدا خدا خدا . شما با تمام وجود باخدا باش  و از خدا بخواه تنهات نذاره  صبور باش تا موقع گره گشایی برسه

دل راه به دست پنجره فولاد میدهمآنجا برای هر درِ بسته کلید هست

دل به خدا بسپار بدون واسطه بدون میان بر

الیس الله و بکاف عبده آیا خدا برای بنده اش کافی نیست

که دنبال پنجره فولاد میگردید؟البته ارادت و احترام و علاقه جای خودش ولی بارها خدا در قرآن میفرماید بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا واینکه از رگ گردن به ما نزدیک تره و نیاز به واسطه نیست.

دل به خدا بسپار بدون واسطه بدون میان برالیس الله و بکاف عبده آیا خدا برای بنده اش کافی نیستکه دنبال ...

عزیزم شاید شما ندونید ولی چون ائمه مقربین درگاه حق هستند ما ازشون خواهش میکنیم به واسطه ی این قرب برای ما دعا کنند وگرنه که اول و آخر خداونده که باید اجازه ی عافیت رو بده

واینکه درسته خدا به ما از رگ گردن نزدیکتره اما پس چرا همین قرآن رو فقط به پیامبر نازل کرد و به تک تکمون جداگونه نازل نکرد؟

فقط نیاز هست کمی فکر کنیم ، همین

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....