2777
2789

من خودم حدودا ۲۳ ۲۴ سالمه ولی صورتم بیبی فیسه کسی ندونه سنمو فک میکنه ۱۸ ۱۹ سالمه برام عجیبه که اکثرا تا حالا هر دختری که اومده سمتم همه بچه بودن همشون سنشون تو رنج ۱۶ ۱۷ بوده اکثرا هم توی فضای مجازی میومدن یا صحبت عادی میکردن یا اینکه مستقیم میگفتن ازم خوششون اومده ولی دخترای همسنو سالم ۱۹ ۲۰ به بالا اصلا تا حالا همچین چیزی نشده توی محیط کار و دانشگاه مگه خیلی بشه در حد چراغ سبز نشون دادن بوده میخواستم بدون کلا همه دختر بچه ها اینجورین ینی اکثرن که سناشون کم تره مستقیم میرن میگن ولی دخترای بالغ تر همچین کاری نمیکنن یا دخترای بالغ تر هم از پسری خوششون بیاد میرن بهش مستقیم یا غیر مستقیم میگن چون چن ساله که همینه هیچوقت نشده یه آدم بالغ سمتم بیاد همشون خیلی سناشون کم بوده دو بارشون با خودم گفتم اوک این دختر حتما منو واقعا قلبی دوس داشته که اومده سمتم همیشه کنارم میمونه و با خودم بزرگ میشه ولی هردو تا بخاطر رفتار بچگونه و خانواده هاشون یا چیزای دیگه به جدایی کشیده شد خیلیم آسیب دیدم چون وابسته میشم از کارام و همه چیم عقب میوفتم

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

خب ۵ سال اختلاف سنی. خوبه من خودم هم سن دوس ندارم باشم با طرفم اختلاف سنی نهایت خیلی کم باشه ۳ سال زیاد هم باشه ۵ سال البته ی مورد خیلی خوشم اومد اختلاف سنیمون شد ۶ سال و  دیگه تکرار نشد ولی حالا شایذ چون ییبی فیسی فک میکنن بچه ای پیشنهاد نمیدن بهت ولی اره کم سنا بیشتر در خواست میدن چون تحربه ندارن که در خواصت دادن درس نیست فقط باید کاری کنن پسر بفهمه دوسش دارن چراغ نشون بدن و بعدن خودشون میفهمن 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.