2777
2789
آخه میگن اگه بری باشگاه بعد ول کنی دوباره بر میگردی سر خونه اول

من تجربه خودمو گفتم توي خونه حسش نيست عزيزم،ولي اگه تنبل نيستي بخر استفاده كن توي خونه

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
قیمت مناسب میخوام. فقط چون پیاده روی نمیتونم برم‌بیرون میخوام بخرم

همین مارکا قیمت مناسبم دارن ینی از 2تومن هست تا ب 12-13تومن

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم خب یکم میزاره روش میره پیکر تراشی. نه ورزش نه رژیم خوش هیکل میشی. البته من یه نفرو فقط دیدم پیکر ...

چرا درد جراحیو باید ب جون بخری؟؟؟؟خب ورزش کن اندامتو فرم بده ب راحتی

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
یعنی چی !! عمل کرده؟؟؟؟؟

تو اینترنت توضیح داده با روش لیپولیز انجام میدن. سوراخای ریزی میزنن چربیو از توش در میارن. یه تاپیک بزن ببین کیا انجام دادن و راضی هستن یا نه؟

تو اینترنت توضیح داده با روش لیپولیز انجام میدن. سوراخای ریزی میزنن چربیو از توش در میارن. یه تاپیک ...

آدم از دکترای این دورو زمونه میترسه!!! منکه میترسم 😦

❤👸❤
یه تاپیک بود قبلا مخصوص همین پیکرتراشی زده بودن میگفتن خییییلی سخت و دردناکه

همونه وگرنه ملتی سرازیر میشدن میرفتن چربی تراشی. این همه قرص و شربت و گن تبلیغ نمیکردت😶

❤👸❤
تو اینترنت توضیح داده با روش لیپولیز انجام میدن. سوراخای ریزی میزنن چربیو از توش در میارن. یه تاپیک ...

مگه حالا کسی هم اطلاعات میده!! اینقد تایپیک باس بزنی یکی دلش رحم بیاد بگه خو.....😅😅😅

❤👸❤