2777
2789

من تا حالا دو دوره قرص اعصاب مصرف کردم طی دوره مصرف حالم خیلی خوب بود و اعصابم و روانم اروم بود الان حدود دو ساله که قرص نخوردم الان بشدت افسرده شدم مجدد بنظرتون برم دکتر دارو بخرم شروع کنم ؟ میترسم عوارضش در آینده درگیرم کنه سنمم زیر ۳۰ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو باید در کنارش مشاوره و حل مشکل باشه وگرنه فقط یه مسکن موقتیه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
دوره اول اسنترا دوره دوم سیتالوپرام و تریپتلین

اگر فکر زیاد داری اسنترا خوبه بیفکرت می‌کنه یکیش را بخور چون هر سه تا یک کار میکنن تقریبا ولی اسنترا بهتر هست بازم برو دکتر ببین چی میگه احتمالا برای روحیت هم فلوکسیتن هم بده حالا برو دکتر بعد بهم بگو چی داد

اگر فکر زیاد داری اسنترا خوبه بیفکرت می‌کنه یکیش را بخور چون هر سه تا یک کار میکنن تقریبا ولی اسنترا ...

فلوکستین برای چی خوبه؟ دکتر به من داده ولی حس میکنم عوارضش روم اثر گذاشته لرزش دست گرفتم

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)