2777
2789
عنوان

چرا کنکورو دوباره اینطور کردن

245 بازدید | 11 پست

واقعا چرا کسی ک پارسال انتخاب رشته کرده امسال دوباره میتونه اونم رشته تاپ ها برا چی برگردوندن این قانون مسخره رو اونوقت در اوج عدالت سال دیگ ما نمی‌تونیم از این قانون استفاده کنیم.💩تو عدالت این کشور 

💩 سر قبر رئیس سازمان سنجش

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مغزشون نکشید چی پیش میاد سرنوشت یه گروه بچه که امسال کنکور دادن رو خراب کردن الان فهمیدن لشتباه کردن ولی اون نسل امسالی رو دیگه گذاشتن زیر پا قشنگ له کردن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اگه میخاید تو ایران موفق شید، بزارید از ایران برید ....🤣🤣🤣خاک تو سرشون با این سازمان سنجششون

به خدا اگه این همه تلاشیو ک اینجا کردم توی یه کشور قانونمند مثل ژاپن کرده بودم یه ادم موفق بودم نه یه کنکوری بدبخت

لعنت به بی عدالتی