2777
2789
عنوان

کمککک راجب بچه گربه

211 بازدید | 26 پست

دوستان یه گربه ی یک ماه و نیمه امانت دستمه. فعلا شاید کلا خودم بزرگش کردم 

از ساعت 7 دو وعده شیر کم چرب با سرنگ کوچیک بهش دادم 

وعده اپل خیلی گشنه ش بود 10 سی سی شیر دادمش 

وعده دوم 5.6 سی سی 

تمام نکات لازم رو بهم بگین و راجب حموم کردنش چون صاحبش گفته حمومش کنم براش و فردا برم تحویلش بدم 

تمام نکات و بگید بعدا میام میخونم فعلا گیرم 

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر بی لاکتوز بده حتما حتما 

حتما دقت کن که موقع شیر خوردن پاهاش روی زمین ایستاده باشه 

و دیگه اگه توانایی مدفوع و ادرار نداره باید مدفوع و ادرارش هم بگیری ولی نمیدونم چطوریه دقیقا 

بهتره از داپزشک بپرسی بچه گربه حساسه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

شیر بدون لاکتوز باشه یکم شکمشون بمال با انگشت اروم اروم و با ظرافت 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

اندازه ش یه وجب عه

صاحبش یه کیلو خاک مخصوص بهم داده

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

میتونی از ۰۲۱۲۱۵۱   کمک بگیری

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

شیر حتما حتما بدون لاکتوز باشه .با سرنگ بدون سوزن بده بش .یکم دستتو چرب کن شکمشون دایره وار و آروم ماساژ بده .راحت بتونه دفع کنه .یه کوچولو نوک انگشتان خیس کن بمال ب مقعدش .قشنگ‌ جیش میکنه .اینکارا و مادرشون براشون میکنه .دوستان اگه اشتباه میکنم اصلاح‌کنید

شیر بدون لاکتوز حتمااا باید بخوره نه چیز دیگه ای

..صاحبش بهت شامپو نداد؟ مراقب باش اب اصلا تو گوشش نره میتونی ویدیو ببینی اصلا از گردن به پایین اول باید بشوری سر سرش باید خیلی مراقب باشی 

میتونی از ۰۲۱۲۱۵۱ کمک بگیری

سه تا گربه مزاحم هستن ، تو حیاط ما خیلی اذیت میکنن ، دو تا گزینه دارم ، گزینه اول بکشمشون گزینه دوم با تله بگیرم و ببرم جای خیلی خیلی دور ولشون کنم ، گزینه دوم نیاز به تله هست که حدود یک میلیون پولشه ، به این شماره زنگ بزنم میان بگیرن ببرن 

اب تو چش و گوش دهن نره 

اسی دستاتو خوب بشور اینا میکروب دارن

سه تا گربه مزاحم هستن ، تو حیاط ما خیلی اذیت میکنن ، دو تا گزینه دارم ، گزینه اول بکشمشون گزینه دوم ...

لطفا نکن 

دایی من یک شب یه گربه رو سر مزاحمت کشت و بچه خودش ۲ دقه بعد سقط شد 

گربه اهش میگیره و گناه داده اون ی موجوده بی عقله که جون داره شما که عقلت میرسه نکش

اگه بچه هستن از مادر و خانوادشون دور نکن 

تهران هستید؟ 

شیر بدون لاکتوز باشه یکم شکمشون بمال با انگشت اروم اروم و با ظرافت

انجامش دادم بعد شکمشم سفت و گرد نبود 

تو اینترنت دیدم گفته بود اینطوری نباید باشه 

مرسی