2777
2789

اصرار داشت بگه سایت این نیست که میگی و تپلتری ،لباس رو نیاورد پروو کنم رفتم یه جای دیگه سایزم از اونکه خودمم میگفتم کمتر بود ولی لباس آزاد بود برداشتم ،انقدر ناراحت شدم می‌گفت خیلیا میگن سایزشون اینه و چاق‌تر در میان سر صاحب مغازه بند بود هنوزم ناراحتم از برخورد بدش ...پیش همه هم با یه حالت تحقیری گفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید جدی و باتحکم حرف بزنی باهاشون ،مثلا میگفتی من خودم میدونم سایزم همینه بیارید پرو کنم،یا صاحب مغازه کی میان همون موقع بیام برا پرو گویا شما وقت و حوصله ندارین

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

منم باشم ناراحت میشم و بعدش خودخوری میکنم باید تمرین کنیم همون موقع محکم حرفمونو بزنیم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..