2777
2789
عنوان

اصفهانیا بد نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم ؟

گفتم که

راانندگیشونم خوبه ولی به چراغ راهنمایی اعتقادی ندارن

یعنی براشون فرق نداره قرمزه سبزه بعد جالبه ترافیکم نمیشه

خیلی از این ویژگی خوشم اومد

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

گفتم کهراانندگیشونم خوبه ولی به چراغ راهنمایی اعتقادی ندارنیعنی براشون فرق نداره قرمزه سبزه بعد جالب ...

سلام عزیزم عصر بخیر

من به طور کاملا اتفاقی تاپیک شما به چشمم خورد و از اینکه کلی حس خوب دادین ممنونم ازتون خداروشکر که مهمون ما بودین و هم چهره ی اصلی مونو دیدین هم شهر زیبامونو الکی نیست که لقب نصف جهان رو داره

موفق باشید

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

سلام عزیزم عصر بخیرمن به طور کاملا اتفاقی تاپیک شما به چشمم خورد و از اینکه کلی حس خوب دادین ممنونم ...

سلام

خواهش میکنم 

امیدوارم شماهم مهمون ما بشید😉

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

شیراز

وای شهر شعر و عشق

بچه بودم اومدم شیراز دوست شیرازی هم زیاد دارم  لهجه تون و خیلی دوست دارم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿