2777
2789
عنوان

اصفهانیا بد نیستن

380 بازدید | 37 پست

سلام

میخواستم مسافرت برم اصفهان ولی انقدر بهشون هیت داده بودن و گفته بودن اصفهانیا فلانن بهمانن خیلی دودل بودم ولی دلو زدم به دریا و رفتم

سعی میکردم اصن ازشون ادرس نپرسم چون میگفتن اشتباه ادرس میدن

سعی میکردم اصن نفهمن مسافرم چون گفته بودن دوبله سوبله حساب میکنن

ولی یه جا گیر کردم و شخصیت واقعیشونو دیدم

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفتم ی هفته پیش واقعا تصورم عوض شد مهربونن خیلیاشون ادم بد ندیدم خود اصفهان نه اما سمیرم تو استان اصفهان بودم

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

گم شده بودم ازشون کمک خواستم و فهمیدم خیلی با شخصیتن خیلی مهربون  حرف میزدن و راهنمایی میکردن میگفتن فلان مسیر نرو از اونور برو اینکارو نکن

قربونت برم 

ما اصفهانیا سالهاست یه سری اسامی قدیمی از کوچه ها و خیابونا بلدیم 

که شهرداری هرجا عشق کرده اسمارو تغییر داده 

بعدم واقعا با وجود اینهمه اپ مسیر یاب 

توی این دور و زمونه 

کسی ادرس میپرسه؟!

گم شده بودم ازشون کمک خواستم و فهمیدم خیلی با شخصیتن خیلی مهربون حرف میزدن و راهنمایی میکردن میگفتن ...

خوب و بد همه جا هست واقعا نباید قضاوت کرد تو مسافرت اینقدر ادمای خوب هست که خییلی مهمون نوازن عاشقشون میشی

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

خوب چی دیدی؟

من الان بیست ساله تهرانم ،خودم اصفهانی.

با صدها نفر ارتباط داشتم،واقعا اصفهانیها از خیلی شهرها ساده ترن.

فکر کنم چون شما اقتصادی دارن،بقیه زورشون میاد.

با اینکه اشنا نبودیم و یه جاهایی واقعا بد رانندگی کردیم ولی اصن بد و بیراه نمیگفتن و حتی بوقم نمیزدن گفتم اگه تو شهر خودمون بودم کتک میخوردیم 😂

خیلی آدمای متشخصی بودن و فکر اقتصادی خیلی خوبی داشتن که خیلی به شهرشون کمک کرده بود