2777
2789
عنوان

عقیم بودن مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11287 بازدید | 31 پست
خیلی بهتره از غریبه باشه ,چون اگه با اسپرم برادر شوهر باشه ,شاید شاید ,در اینده ایشون یه جور حس پدرا ...

یه برادر مجرد داره که بعید میدونم زن بگیره چون مشکل حقوقی داره

دلگیرم از کسی که مرا غرق خودش کرد! اما نجاتم نداد …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نطر من مرد کم پیدا میشه بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه ولی بچه برادرش رو با عشق بزرگ میکنه

خو اگه خودش راضی باشه چرا که نه چه بهتر 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
من اگه بچه دار نمی شدم میرفتم بچه از پرورشگاه میاروردم .چون من حاضرم بمیرم شوهرم ناراحت نباشه.   ...

بچه پرورشگاه ناراحتش نمیکنه یعنی؟

دلگیرم از کسی که مرا غرق خودش کرد! اما نجاتم نداد …
نمیدونم این کار درسته یا نه باید به دکترش بگه

ولی اینجوریم پدری که اسپرمو داده احساس مالکیت میکنه میدونی چی میگم یعنی میشه دو پدر هر دوشون بچه رو میخوان 

یکم سخته تصمیم گیریش باید بیشتر فکر کنن 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

به نظر منم پرورشگاه بهتره چون ایننوری این بچه بچه ی واقعی زنه ولی بچه ی مرد نیطت همیشه ی حس یرخوری داره این مرد که من نتونستم بچه بدم بهت و داداشم بهت داد یا حالا ارکی..ولی اگه از پرورشگاه باشه زن ومرد هردو به ی احساس مشترک نسبت بهش دارن در ضمن به نظرم اینهمه بچه که تو پرورشگاه خانواده ازدست دادن ثوابم داره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه خب اون جور نمیفهمیم لچه کیه ولی اینجوری با این اخلاق شوهرمن مطمئنم ناراحت میشه فکر میکنه اون بچه بچه برادرش و زنش هست .اصن شوهر من نمیذاره به اونجا برسه اگه من اینطور پیشنهادی بدم میکشه منو

به نظر منم پرورشگاه بهتره چون ایننوری این بچه بچه ی واقعی زنه ولی بچه ی مرد نیطت همیشه ی حس یرخوری د ...

چقددد غلط دااارم😲😲قولنج کردم به زور دستمو حرکت میدم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴