2777
2789
عنوان

عقیم بودن مرد

11277 بازدید | 31 پست

وقتی مرد لوله اسپرم نداره 

غیر از اسپرم اهدایی واسه بچه دار شدن راهی نیس؟

میشه از برادرشوهر اسپرم گرفت؟ بچه اگر پسر بشه به زن محرمه؟

دلگیرم از کسی که مرا غرق خودش کرد! اما نجاتم نداد …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله محرمه چون تخمک خودتم هست دیگه 

ببخشید مثل اینکه شما و برداری شوهرت 1 بچه داشته باشین که هیچ فرقی برای تو نمیکنه پسر خودته یا بچه خودته

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

ولی بهترین کار اینکه از بیمارستان بگیرین که نشناسی کیه اینجوری برای شوهرتم بهتر 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
اونوقت یه عمر شوهرت به چشم بچع داداشش بهش نگاه میکنه جا بچه خودش ،از غریبه بگیرید که بهتره

غریبه که نمیدونیم کیه و چیه

باز برادر بهتره به نظر من

ولی بازم به اون دوستم گففتم من بودم اصلا این فکرو از سرم بیرون میکردم

خیلی بهتره از غریبه باشه ,چون اگه با اسپرم برادر شوهر باشه ,شاید شاید ,در اینده ایشون یه جور حس پدرانه نسبت به اون فرزند پیدا کنن ,و همسر اون خانم هم قطعا معذب تر هست از  اینکه از برادرشون باشه تا یه فرد غریبه

ولی بهترین کار اینکه از بیمارستان بگیرین که نشناسی کیه اینجوری برای شوهرتم بهتر 

به نطر من مرد کم پیدا میشه بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه

ولی بچه برادرش رو با عشق بزرگ میکنه