2777
2789
عنوان

کمبود وزن دخترم

360 بازدید | 16 پست

سلام خانما کسی از این شیر ریسوریس جونیور گرفته، برا کم وزنی بچه هاس  .میخام ببینم تاثیر داشته من امروز برا دخترم که دوماه دیگه پنج سالش میشه و وزنش فقط ۱۳/۵ کیلو هست گرفتم ..اگه کسی از شماها گرفته و راضی بوده راهنمایی کنه آخه قیمتش خیلی بالاس  اگه مثل خیلی تقویتی های دیگه بی تاثیره  نگیرم دیگه 

تاب تاب عباسی   خدامنو نندازی  میخام پناهم باشی  تاآخر این بازی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذاهایی که چاق کننده هست زیاد درست کن برنج و ماکارانی و سیب زمینی.

همه نوع غذا رو میدم بهش ولی با التماس  .مثلا پنج تا قاشق غذا خوری تو ظرفش غذاس ولی نصف شو میخوره  

یه بار دکتر دخترم یه بسته شیر خشک بهم داد

روش نوشته بود برای بالای دوسال

فکر کنم همین بود مارکش

طعمش اصلا جالب نبود دخترم هم لب نزد بهش

از این بسته های کوچیک تبلیغاتیشون بود

کاش یه بار از این کوچیکا گیر میاوردی بعد قوطیشو میخریدی چون شاید مثل دختر من نخوره

نه من وزنم نرماله  .ولی شوهرم یکم ریزه وزنشم معمولی یکم رو به پایین ینی یکم چاق بشه  بهتر میشه ولی نمیشه   

دکترش چی میگه؟ 

دکترش گفته وقتی به سن شش تا هشت سالگی برسه رشدش اون موقعس اگه اون موقع رشدش خوب نشد بیار تا  دارو بدیم بش 

یه بار دکتر دخترم یه بسته شیر خشک بهم داد روش نوشته بود برای بالای دوسال فکر کنم همین بود مارکش طع ...

نه دوست داره میخوره اینو   ..من موندم که آیا تاثیر داره یا نه