2777
2789
عنوان

همین الان دغدغه تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار مبارک

من از دیروز که متوجه شدم علاوه بر عوارض خروج نفری ده یورو هم از مسافرا پول میگیرن بشدت حرصی ام

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اگر می دونی داره تخلف می کنه برو حفاظت

می‌دونم ولی مدرکی برای اثباتش ندارم 

با کسی که 180 میلیون ازم کلاهبرداری کرده فامیله ولی کمکم نمیکنه بتونم بگیرمش 

حتی بهم حکم هم نمی‌ده خودم برم بگیرمش

دست و پامو همه جوره بسته 

اگر فقط یه مدرک کوچیک داشتم ازش یا کسی که از نسبت فامیلیشون خبر داره میومد شهادت میداد 

بجز دزد مالم این عوضی رو هم از کار بی کار میکردم 

مدیر منابع انسانی هستم

عزیزم‌خارج ازکشور هستی؟ اینجا که ازاین خبرانیست

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
بسیار مبارکمن از دیروز که متوجه شدم علاوه بر عوارض خروج نفری ده یورو هم از مسافرا پول میگیرن بشدت حر ...

واقعا میگیرن؟؟؟

پول نقد باید داشته باشیم؟ 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

بله عزیزم ایران نیستم

خدا نگهدارت باشه عزیزم باعث افتخارماها هستی یکجوری نماینده زنان با اصالت ایران زمین  سعی کن مدیر خوبی باشی نه مثل مدیران منابع انسانی تو سازمان ما

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
واقعا میگیرن؟؟؟پول نقد باید داشته باشیم؟

اصلا نمیدونم 

جدیدا گفتن 

برای مقاصد غیر زیارتی میگیرن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چرا؟ به خاطر هزینش؟

اره عزیز گفته اولش باید ۴ تومن بدید

بقیشم قسطی کلا ۹تومنه

نمیتونم بزارمش

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏