2777
2789
عنوان

لاغری

111 بازدید | 18 پست

کسی تاحالا زیاد وزن کم کرده که هم وزن کم کنه هم به بقیه زندگیش برسه

نرهای بیشرفی که توی سایت هستن،توی تاپیک های من نه نظری بدن نه درخواست بدن بیشرفا|برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🌻💄

من روزی یک ربع ورزش هوازی میکنم فقط زودم لاغر میشم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا الان ۱۰ کیلو کم کردم درسم میخونم

چطوری

نرهای بیشرفی که توی سایت هستن،توی تاپیک های من نه نظری بدن نه درخواست بدن بیشرفا|برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🌻💄

چطوری

اول که دو هفته فست رو امتحان کردم دیدم اصلاا مناسب من نیست بعد حجم غذامو کم کردم بعدشم کالری شماری و سالم خوری الانم دیگه کالری نمیشمارم بدنم عادت کرده به کم خوردن و سیر شدن بدون اینکه سختی داشته باشم وزن کم میکنم

استارتر من از ۷۸ رسیدم به ۶۶ الی ۶۵

خیلی هم عادی مثل قبل بود

الفااسلیم خوردم

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
استارتر من از ۷۸ رسیدم به ۶۶ الی ۶۵خیلی هم عادی مثل قبل بودالفااسلیم خوردم

از کجا گرفتی؟رژیمم داشتی کنارش؟طی چند ماه به این وزن رسیدی؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
از کجا گرفتی؟رژیمم داشتی کنارش؟طی چند ماه به این وزن رسیدی؟

۲ دوره استفاده کردم 

از یه خانومه ترکمن از استان گلستان

رفته بودیم مسافرت 

بار دوم رو برام پست کردم.مسیرمون دوره من تهرانم

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
۲ دوره استفاده کردم از یه خانومه ترکمن از استان گلستانرفته بودیم مسافرت بار دوم رو برام پست کردم.مسی ...

عوارضش چی بود؟ شماره ازشون داری؟من۱۰ کیلو اضافه بنظرت ۱دوره کافیه؟

والا من عوارضی نداشتم.فقط اینکه دوسه شب دیرتر خابیدم بعدش عادی شد

اره یه دوره شاید.ولی بنظرم از خود مشاورش سوال کنین بهتره 

مشاوره میدن ۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹

اره یه دوره شاید.ولی بنظرم از خود مشاورش سوال کنین بهتره مشاوره میدن ۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹

ممنونم عزیزم😘🙏تماس میگیرم بینم چی میگن

۲ دوره استفاده کردم از یه خانومه ترکمن از استان گلستانرفته بودیم مسافرت بار دوم رو برام پست کردم.مسی ...

عکسش نداری بفرستی برام؟