من روزی یک ربع ورزش هوازی میکنم فقط زودم لاغر میشم
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول که دو هفته فست رو امتحان کردم دیدم اصلاا مناسب من نیست بعد حجم غذامو کم کردم بعدشم کالری شماری و سالم خوری الانم دیگه کالری نمیشمارم بدنم عادت کرده به کم خوردن و سیر شدن بدون اینکه سختی داشته باشم وزن کم میکنم
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
از کجا گرفتی؟رژیمم داشتی کنارش؟طی چند ماه به این وزن رسیدی؟
۲ دوره استفاده کردم
از یه خانومه ترکمن از استان گلستان
رفته بودیم مسافرت
بار دوم رو برام پست کردم.مسیرمون دوره من تهرانم
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
والا من عوارضی نداشتم.فقط اینکه دوسه شب دیرتر خابیدم بعدش عادی شد
اره یه دوره شاید.ولی بنظرم از خود مشاورش سوال کنین بهتره
مشاوره میدن ۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹