2777
2789
خاکه عالمممم

کلا نمیدونم چرا تا ما ازدواج کردیم یادشون افتاد فلانی کیس خوبیه پیام پشت پیام زنگ پشت زنگ کلی بهم بی احترامی کردن حتی پیامای جنسی دخترخالش هست که سعی میکنه از راه به درش کنه کلیم دعا و جادو کردن که خودشون بدبخت شدن با خودکشی تهدید میکرد شوهرمو نوبتی عذابمون میدادن ولی عدالت خدارو ببین که هم خالش هم عمش خیانت دیدن و طلاق گرفتن اواره شدن دختر جفتشون با پسرای دیگع ابروشوت رفت تو پار...تی بهشون تج...اوز شد یکیشونم خود...کشی کرد 

ولی هنوز درس عبرت نگرفتن 

من خیلی خلاصه وار گفتم این کمشه😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نمیدونم چرا تا ما ازدواج کردیم یادشون افتاد فلانی کیس خوبیه پیام پشت پیام زنگ پشت زنگ کلی بهم بی ...

وای چه صبری داشتی نرفتی پاره شون کنی!

چند سالتونه هر دو

بعد واکنش شوهرت چی بود؟

کاربری ششم  زخم شدم از بس ترکیدم
وای چه صبری داشتی نرفتی پاره شون کنی!چند سالتونه هر دوبعد واکنش شوهرت چی بود؟

چرا منم کردم دیگه اگه میشستم که خدا میدونه تا حالا چه حال و روزی داشتیم مفصره جریانش ولی خوب از پسشون براومدم من ۲۲ شوهرم ۲۹ شوهرمم ازشون حالش بهم میخوره قبل ازدواج بهم گفته بود من اصلا نمیخوام با اینا ارتباط بگیریم در حدی ازشون متنفره وقتی بریم دیدن مادرشوهرم(خونش به اسم شوهرمه)اونا اونحا باشن میندازتشون بیرون وقتی دخترخالش بهش پیشنهاد داده بودم کلی خوردش کرده بود 

چرا منم کردم دیگه اگه میشستم که خدا میدونه تا حالا چه حال و روزی داشتیم مفصره جریانش ولی خوب از پسشو ...

عجب رویی داشتنا

شوهرت ردشون کرده باز اومدن خودشون انداختن وسط

وای حالم به هم خورد

عجب رویی داشتناشوهرت ردشون کرده باز اومدن خودشون انداختن وسطوای حالم به هم خورد

برای منم خیلی عجیبه یکی از اسکرین شاتای دخترخالشو دیدم کم مونده بود بالا بیارم یه عکسا حرفایی وااای وحشتناک بود اونم دقیقا همون شبی که کلی شوهرم جلو همه خوردشون کرده بود

برای منم خیلی عجیبه یکی از اسکرین شاتای دخترخالشو دیدم کم مونده بود بالا بیارم یه عکسا حرفایی وااای ...

چقدر حقیرن

چقدر آشغالن

باید ازشون شکایت میکردید

بخدا اگه من بودم میکردم