2777
2789

متن برای استوری میخامممم 

عالی باشه لطفا 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

ای خدا ۲روز دیگه ام تاپیک میزنی اولین دیتم با موبایل فروش مورد تجاوز واقع شدم😑

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن از اینکارا یه درصدم بخوادتت با استوریت فکر میکنه عاشق یکی هستی بیخیالت میشه

عکس بدون متن بزارم؟

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

چه خبرتـــــــــــــــــونه 

چه خبــــــــــــــــــــــــــــــــرتونه 

یکی از اسنب خوشش میاد در لحضه 

یکی از شاگرد کابینتی خوشش میاد در لحضه 

یکی هم از موبایل فروشه در لحضه 😁😉

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
تغیرات هورمونیه بیخیال😂

والا هورمون غلط بکنه دیگه اینجوری باشه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

ای کابل تو بهترین کابل شارژ بی کابل تو گوشی کی کنم شارژ 

ای قاب تو مونس موبایلم  جز قاب تو نیست بر موبلیلم 

هم وی پی ان. سرعت بالا داری   هم اپلیکیشن ضد فیلتر. داری 

با مادر خود آشنایی ام ده از تجرد رهایی ام ده 

اه یادخودم افتادم تا رفتم مغازه دوست پ سریع منو روهوا قاپید البته ازبچگی میرفتم مغازش ولی سنمون کم بود توفاز دوستی واینا نبودیم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤