2777
2789
عنوان

جاریمم همش زنگ میزنههههههه

1033 بازدید | 22 پست

بچه ها من یه غلطی کردم شمارمو دادم به جاریم کلا هم خیلی دو روه هم حسود انقدرم خاله زنکه مطمعنم زنگ بزنه یچیزی از زیر زبون ادم میکشه غیبت خانواده شوهر منم یه مدته با پدرشوهرم قطع رابطه ام میخواد سر دربیاره همش الان کلا جوابشو نمیدم بده؟

ازم ۲۰سال بزرگتره.و معروفه به بدجنسی و‌دو رویی

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

نه بد نیست جوابشو نده یا بلاکش؟کن کلا

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوره ای فکرشو بکنید دارم

آموزش صفر تا صد زبان

آموزش نقاشی سیاه قلم 

آموزش طراحی چهره

تمام دوره های خیاطی اینستاگرام

طراحی و ساخت انواع تابلو های دکوراتیو

دوره ی تعمیرات موبایل

دوره یشمع سازی

دوره ی شمع تراپی

انواع دوره های خودشناسی فردی و اعتماد بنفس و عزت نفس

همشون از مدرس های برتر

هر دوره ای نیاز داری بهم درخواست بده بهت میدم

جوابشو نده ... یا یه بار بردار فقط بله و نه و بی حوصله جواب بده بعدش بگو در میزنن من برم ... بعدشم دیگه جواب نده ... خودش میفهمه 

اگرم جایی به روت اورد بگو سرم شلوغ میشه حواسم به گوشی نیست 

منم اول زندگی یه سریش داشتم جاری نبود ولی یه انگل بود که رو ندادم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

برنامه شنود نصب کن هیچی هم نگو بزار اون بگه 

بعد حرفی پیش اومد وخواست تورو خراب کنه صداش پخش کن

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...لطفا هرکسی عزیزاز دست رفته داره و براشون ختم قران بخواد بهم درخواست بده 🙏سپاسگزارم

ترو خدا ازش دوری کن جواب نده بگو دستم بند بود من من تو زندگیم جوب هم نشینی با جاری حسود رو می خ ...

شوهرمم میگه با اون حرف نزن پاش باز میشه خونمون 

برنامه شنود نصب کن هیچی هم نگو بزار اون بگه بعد حرفی پیش اومد وخواست تورو خراب کنه صداش پخش کن

اصلا اعصابمو خورد میکنه من از رفتارای خانواده شوهرم بدم میاد اینم فقط اونارو میگه هررروز 

جواب بده با سیاست حرف بزن چیزی نگو صداشن ضبط کن شاید ب دردت خورد

همه میشناسنش دیگه لازم به صدای ضبط شده نیس.

شوهرمم بدش میاد جوابشو بدم

من ی رفیق دارم بس ک موزی هر رووووووووووووز زنگ میزنه که ببینه ی موقع کاری نکردم ک ازش جلو بزنم تو خانه داری یا شوهر داری یا بچه داری هر وقت هن ک ناراحتم و .... خیلی خوشحاااااال میشه وقتی هم تو حال خوبم بیرون و تفریح با بغض خدافظی میکنه انگار مسابقه از هر ده تا زنگش دو تاش جواب میدم اصلا هم از رو نمیره

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤