2777
2789
عنوان

دوستانی که

73 بازدید | 16 پست

دوستان عزیز من به چند نفر چند ماه پیش قول دادم هرشب قبل از خواب به نیت حاجت قلبیتون ایت الکرسی بخونم

و هرشب سر قولم هستم و می خونم

کاربری چندتاتون یادم رفته اگه من و یادتونه اعلام حضور کنید ببینم در چه حالی

من سر قولم هستم هرشب می خونم براتون

امیدوارم شما من و فراموش نکرده باشید

چون قول دادید ان شاءالله حاجت روا شدید خبرم کنید

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
چ خووب شروع کنیم هم شما بخونین هم من برا شما؟

بله حتما چرا که نه

فقط مثل بعضیا نرید پشت سرتون نگاه نکنید 

این دین بمونه گردن من

لطفا فراموش نکنید اطلاع بدید

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حتما چرا که نهفقط مثل بعضیا نرید پشت سرتون نگاه نکنید این دین بمونه گردن منلطفا فراموش نکنید اطل ...

من از امشب شروع میکنم 

ن من هیچوقت یادم نمیره چون شبا همیشه آیت الکرسی میخونم

💚

من از امشب شروع میکنم ن من هیچوقت یادم نمیره چون شبا همیشه آیت الکرسی میخونم

دقیقا مثل من

میشه اسمتونو بگین؟ اسم من رقیه س

یه کاربری بود اسمش سارا بود قول دادم برای بچه دار شدنش بخونم

ولی پس وند و پیش وند کاربریش یادم نیست

یه دوست عزیزی هم بود حالش خیلی بد بود می گفت دعا کنید زندگیم سامون بگیره

منم بهش قول دادم هرشب به نیتش بخونم

این دو نفر و پیدا نمی کنم

ما بقی هم برای اینکه گمشون نکنم از طریق اینجا  ایتای همو پیدا کردیم 

امیدوارم این دونفر رو هم یه روزی پیدا کنم

امشب میخونم و دعات میکنم انشاءالله ب هرچی دلت میخاد میرسی 🥰

ممنون مهربون منم از امشب هر شب به نیت شما می خونم

فقط همو گم نکنیم

یه کاربری بود اسمش سارا بود قول دادم برای بچه دار شدنش بخونمولی پس وند و پیش وند کاربریش یادم نیستیه ...

دستت طلا اونا دیگ یادشون بره رو نمیدونم ولی مطمعن باش همینکه ک ب یادشونی و دعاشون میکنی خدا ده برابر بهت میده

💚

دستت طلا اونا دیگ یادشون بره رو نمیدونم ولی مطمعن باش همینکه ک ب یادشونی و دعاشون میکنی خدا ده برابر ...

ممنون مهربون