2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا جاریم

948 بازدید | 61 پست

۵ماهه نامزدم دیروز رفته بودم خونه مادر شوهرم مهمون

تو یه اپارتمان زندگی میکنن که تو یه طبقه اش جاریم میشینه یه طبقش هم برای منه فعلا عروسی نکردیم

من یکم خونه ام از جاریم بزرگتره جاریم دید بزرگه اونم شوهرشو مجبور کرد یکم از اتاقشون بردارن به پذیرایی اضافه کنن

خلاصه اینا دیروز کارگر داشتن دوتاش گچ کار بودن که خونه جاریمو گچکاری میکردن یکیشم برا پله ها بود که پله هممونو درست کرد

عصر بردار شوهرم اومد به جاریم گفت برا کارگرا چای بده خواهر شوهرم و مادرشوهرم اونجا بودن پیش اونا اونم گفت نمیتونم از صبح دارم بجز کارگر خودم برا کارگراب بقیه هم غذا اینا درست میکنم

منم برگشتم گفتم منت چیو میزاری یدونه کارگر پله ها بود میگفتی من برا اون جدا درست میکردم درضمن پله خودتم هس اونم برگشت گفت اره من با تو نبودم با بقیه بودم منم بعد از اون باهاش قهر کردم اونم  بعد اینکه من رفتم حیاط اومد برا آشتی گفت تو خواهرمی خاطرت برام عزیزه من با تو نبودم اون حرف رو ناراحت نشو ما نباید بین شوهرامون اختلاف بندازیم

بعد امروز به شوهرم گلایه میکرده که زنت عصبیه فردا بچه من بچه اشو بزنه بچه منو از پله ها میندازه پایین اونطور باشه ما اصلا باهم راه نمیایم تو یه ساختمون منم گفتم اون با زبونش نیش نزنه من کاریش ندارم

بنظرتون تقصیر کی بوده؟

`در اندک‌من تویی فراوان یارب❤️

بنظرم خیلی تند برخورد کردی

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جفتتون  

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بنظرم زیاد باهم دمخور نشین بهتره

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

شما خیلی مغلطه کن هستیوقتی کارگر مشترک دارین باید به روی خودتون بیارین حداقل تعارف کنیدبه روی خودت ک ...

اصلا جاری اسی به مادرشوهرش بوده لابد این هنوز نرفته اونجا که فاز برداشته

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

تو بیشتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

تقصیر شما 

نه مخاطب مستقیم بودی و نه غیر مستقیم 

اون‌اگر تیکه هم انداخته به مادر و خواهدشوهرش انداخته . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد