2821
2789
عنوان

بارداری مجدد

163 بازدید | 15 پست

سلام خانومای گل من سی و هشت سالمه ویه پسر پونزده ساله دارم پسرم خیلی دوست داره یه خواهر یا برادر داشته باشه ولی من نمیتونم تصمیم بگیرم شما جای من بودید چیکار میکردید

خدای مهربونم ممنونم که هیچ وقت تنهام نمیزاری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه چی بستگی به شرایط مالی و توانایی خودتون داره.ولی من فک میکنم دوتا بچه خوب و کافیه

مادر نداری از همه دنیا بی کس تری.فقط اونایی ندارن میفهمن بقیه در این مورد نفهمن بلا نسبت شما

بعد از ۱۵ سال . یکم دیر تصمیم گرفتید ولی اون بچه هم حق داره در آینده خواهر و برادر داشته باشه و تنها نباشه. من بودم میزاشتم برا بارداری

"خوبان را باید روی چشم ها گذاشت "

اخی چقدر دیییر اخه نینی دیگه به درد پسرت نمیخوره که با این همه اختلاف.ولی بازم کاچی بز هیچیه😆حتما اقدام کن

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

به نظرم دير شده ولي بيار بهتره تك فرزندي خيلي بده كاش زودتر اقدام ميكردي من دخترم ٥ سالشه الان باردارم ميگم كاش زودتر اقدام كرده بودم ولي عزيزم تا سنت بالاتر نرفته اقدام كن چون طول ميكشه با باردار بشي بسپارش به خدا

خدايا سپاسگزارم 

اره به درد هم نميخورن الان يعني كوچك كه نيستند همبازي بشند با هم ولي لااقل پسرت يه خواهر يا برادري داره تو اينده كه تنها نباشه به نظر من اختلاف هم باشه حالا چون دير تصميم گرفتي أشكال نداره ولي باشه بهتره

خدايا سپاسگزارم