2777
2789

چرا هر کاری میکنم نمیشه 💔

زیارت عاشورا هم خوندم ولی نمازام اول وقت نیستن 😢

چکار کنم حسش بیاد و ذوق داشته باشم اول وقت بخونم 

خیلی حس بدی دارم 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

اولاش فکر کنم باید به هر بدبختی هست  سروقت بخونی حتی اگه سختت باشه

بعدش کم کم ذوق و شوق میاد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولاش فکر کنم باید به هر بدبختی هست سروقت بخونی حتی اگه سختت باشهبعدش کم کم ذوق و شوق میاد

نماز صبح چی 

نمی‌دونم چرا ولی دیر بیدار میشم

نمی‌دونم چه تایمی بخوابم که دیگه نماز صبح بیدار بشم دیگه نخوابم 😢

مشکل اینه منتظری ذوقت بیاد 

ولی به خدا بگو خدایا خودت میدونی اینکه دیر میخونم از تنبلیمه ولی اینقدر رضایت تو برام مهمه که زود خوندنم برام دغدغه شده 

و بعدشم به هر سختی ای هست بزور پاشو بخون 

بنظرم اونم خیلی قشنگه چون به خاطر خدا با اینکه حال نداشتی ولی پاشدی بخونی

حتما که نباید ذوق داشته باشی 

بعضیا ذاتا تنبلن یکم و خودمم جز همون دستم :)

مشکل اینه منتظری ذوقت بیاد ولی به خدا بگو خدایا خودت میدونی اینکه دیر میخونم از تنبلیمه ولی اینقدر ر ...

خیلی قشنگ گفتی برات حمد خوندم 😍💖

ان شاء الله که بتونم 😢

نماز صبح چی نمی‌دونم چرا ولی دیر بیدار میشمنمی‌دونم چه تایمی بخوابم که دیگه نماز صبح بیدار بشم دیگه ...

نماز صبح باید سحرخیز باشی

شب زود بخواب، صبح زود بیدار میشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نمیزارن برم 😢ولی نماز جمعه رو شاید رفتم

سلام خواهرم

میخواستم  نام کاربریتون در یک تاپیک نماز تگ کنم

نام تون تگ نشد 

@ظهور313  بزنید روی نام این کاربر ....سومین تاپیک از آخر،،،

تاپیکی با عنوان ...عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت ☺️✋

تاپیک اصلی هست ...خوشحال میشم متن تاپیک بخونید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)