2777
2789
عنوان

چقد بعضیا چیپو بی نزاکتن

141 بازدید | 10 پست

رفتم مصاحبه واسه کار تو کارخونه یارو میگه الان در حال حاضر سرکارید میگم نه.میگه پس خرجتو از کجا درمیاری؟😐یه خانومه هم تو اتاق بود مثلا همکارش که در واقع عملا بیکار بودن فقط حقوق میگرفتن با غضب بمن نگاه میگرد چرا چون مرتب بودم و فکر میکرد مرفه و بی نیازم کلا انگار هووش بودم.فقطم خطو نشون میکشیدن حالم بهم خورد از محیطش

بابام همیشه میگه سعی کن کارآفرین باشی!

راس میگه دیگه این دردسرارو نداره ولی خب پول میخاد پول

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ (آقایون لطفا از این سایت خارج بشید دیگه حالمو بهم زدین مثل خاله زنکا اومدین بین ی عده خانوم چیکار آخه ، اه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام همیشه میگه سعی کن کارآفرین باشی!راس میگه دیگه این دردسرارو نداره ولی خب پول میخاد پول

آفرین از وقتی دنبال کار میگردم از همه ادما بیزار شدم یا هیزن یا خسیسن یا گند اخلاق هر کی یجوریه

خواهرزاده منم جدا شده رفته بود مصاحبه دوتاخانم بودن کلی سوال پرسیده بودن چرا جدا شدی ؟خونه ماشین از ...

دقیقااااااا میخان از همه چی سر دربیارن واسه اجاره خونم همینه همش کنکاش میکنن خیلی اوضاع بدی شده آخه به شماها چه 

آفرین از وقتی دنبال کار میگردم از همه ادما بیزار شدم یا هیزن یا خسیسن یا گند اخلاق هر کی یجوریه

دقیقا واقعا نمی‌دونم چی بگم

هیچی سر جاش نیس

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ (آقایون لطفا از این سایت خارج بشید دیگه حالمو بهم زدین مثل خاله زنکا اومدین بین ی عده خانوم چیکار آخه ، اه)

دقیقا واقعا نمی‌دونم چی بگمهیچی سر جاش نیس🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔

میری تو اجتماع میبینی یه مشت گرگ فرصت طلب در کمین نشستن بخدا خسته شدم از دنبال کار گشتن یه بوتیک ارایشی زنگ زدم واسه کار یارو عملا میخاد لاس بزنه میگه بیا ده تومنم بهت میدم 

میری تو اجتماع میبینی یه مشت گرگ فرصت طلب در کمین نشستن بخدا خسته شدم از دنبال کار گشتن یه بوتیک ارا ...

واقعا متاسفم 🤦🏻‍♀️