2777
2789

من۱۸هفتمه دو روز پیش تو مبل خوابیده بودم نصف شبی دیدم پهلوی چپم بدجور گرفته الان از اون تاحالا زیر دندنم خیلی درد میکنه تیر میکشه وقتی تکون میخورم این پهلو اون پهلو میشم دردم زیاد میشه میزنه به طرف چپ کمرم توروخدا بگین خطرناکه یانه شمام تو این هفته ها اینجوری شدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این چیزا رو از پزشک خودتون بپرسید بهتره،واقعا بعضی چیزها تخصصی هست شاید واقعا باید پزشک بدونه عزیزم ،انشالا چیزی نیس ولی بارداری حساسه 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

سونو آنومالی رفتی ؟ 

اینو به دکترت بگو عزیزم شاید برات سونو بنویسه برو سونو بده 

ممکنه اصلا کاری به بارداریت نداشته باشه چون میگی پهلو دنده ها و میزنه به کمرت ممکنه خدای نکرده شاید یه درصد سنگ کلیه باشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
سونو آنومالی رفتی ؟ اینو به دکترت بگو عزیزم شاید برات سونو بنویسه برو سونو بده ممکنه اصلا کاری به با ...

اره عزیزم تو سونو فقط جفتم یکم پایین بود ک فک نمیکنم به پهلو ربطی داشته باشه

بنظرتون درد پهلو که حتی یکم متورم شده خطرناکه؟