2777
2789

منممم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا به خدا شهر خودتون ن...براتون برو شهر دیگه یکم ادمای مختلفو ببین بزرگ شو برگرد خونتون فرار نمیکن ...

مامانم وابستگی بهم داره 

و جز من همدمی نداره 

افسرده هم هست گناه داره خیلی تنها و غمگین میشه

وابستگی ب خانواده دارم دوری سخته حداقل شهر بهتر از خودم برمولی بعضیا میگن شهرای پایین تر قبول میشی ش ...

اگ نری بعدا پشیمون میشی بیخیال خانواده پاشو برو خوش بگذرون منم وابسته بودم جای دور رفتم هرروز گریه میکردم الان ک فکرشو میکنم میبینم بهترین روزای زندگیم همون دوران دانشجویی بود و نباید با گریه هام خرابش میکردم

مامانم وابستگی بهم داره و جز من همدمی نداره افسرده هم هست گناه داره خیلی تنها و غمگین میشه

منم تک فرزندم مادرم تنهاست خواهر برادراش فوت کردن سنشونم بالاست ولی رفتم ترکیه چون اول من باید غنی شم تا به دردی بخورم ! 

اگ نری بعدا پشیمون میشی بیخیال خانواده پاشو برو خوش بگذرون منم وابسته بودم جای دور رفتم هرروز گریه م ...

بچست خب متولد ۸۴ عه انگار 

ولی بزرگ شه میفهمه شما چی گفتی وابستگی خر کیه واقعا ! 

بالاخره تابستونا و عید و... که میای بسه دیگه بعد ۴ ۵ سالم برمیگردی یه کلاس درس زندگیه قشنگ برا خودش 

اگ نری بعدا پشیمون میشی بیخیال خانواده پاشو برو خوش بگذرون منم وابسته بودم جای دور رفتم هرروز گریه م ...

ب رشته م ذوق نمیزنم احتمالا زبان قبول شم ولی شاید جای دور قبول شم مثل رفسنجان زاهدان اینا