2777
2789

هنوز هستن ساده هایی که نمیفهمن طرف متاهل بعدم با این جمله حسی بینمون نیست گول بخورن؟ 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا ۳نفرتون تاپیک اخرمو گزارش بزنید بترکه

اگه گزارش زدید لایکم کنید مرسی ❤

تاپیک شخصیه می خوام بترکه

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خاک برسر این خونه خراب کن ها

خیلی ام پرو هستن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

😳خانوما فیلم هندی ؟؟؟

اتفاقا اگه آدم بودی زندگی اون دو نفرو خراب نمی‌کردی و میکشیدی کنار همون لحظه که متوجه شدی زن داره!

زمین می‌چرخه و دقیقا تو رو تو همون نقطه و جایگاه میزاره

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

این خانم اومده زندگی طرفو زده داغون کرده الان طلبکار هم هست 😐 اگه زن ها به هم رحم کنن و زندگی همدیگ ...

یکی دقیقا همینجوری اومد تو زندگی من، می‌گفت تو بیست سال تلپ شدی رو زندگی شوهرت خجالت نمی‌کشی ولش نمی‌کنی 😂😂😂