2777
2789

هنوز هستن ساده هایی که نمیفهمن طرف متاهل بعدم با این جمله حسی بینمون نیست گول بخورن؟ 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا ۳نفرتون تاپیک اخرمو گزارش بزنید بترکه

اگه گزارش زدید لایکم کنید مرسی ❤

تاپیک شخصیه می خوام بترکه

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خاک برسر این خونه خراب کن ها

خیلی ام پرو هستن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

😳خانوما فیلم هندی ؟؟؟

اتفاقا اگه آدم بودی زندگی اون دو نفرو خراب نمی‌کردی و میکشیدی کنار همون لحظه که متوجه شدی زن داره!

زمین می‌چرخه و دقیقا تو رو تو همون نقطه و جایگاه میزاره

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

این خانم اومده زندگی طرفو زده داغون کرده الان طلبکار هم هست 😐 اگه زن ها به هم رحم کنن و زندگی همدیگ ...

یکی دقیقا همینجوری اومد تو زندگی من، می‌گفت تو بیست سال تلپ شدی رو زندگی شوهرت خجالت نمی‌کشی ولش نمی‌کنی 😂😂😂