2777
2789
عنوان

ما فقط بهر تماشا آمده ایم😂💔

155 بازدید | 14 پست

بعضی از مردم بچه هاشون شب و روز پارتی ان ماشین خوب زیرپاشونه خوشگذرونی و جوونی میکنن 

ما هم که تو خانواده های معمولی هستیم پدر و مادرمون نگران حرف همون مردم ان که نکنه یه وقت به ما بگن خراب معتاد و ولگرد فقط به خاطر اینکه رفیق داریم و یه ریع دیرتر میام خونه 

تو اوج جونیمون به یه پیرمرد پیرزن ۵۰ ساله تبدیل شده ایم بعد هم باید بریم تو کارخونه ها و شرکت های همون مردم خوشگذران کار کنیم تا ماهی یه چس مثقال دربیارم و بهمون نگن بی عرضه و تنبل 

این چه زندگی ایه اخه یه دلیل بیارین آدم خوشو تموم نکنه فقط یه دلیل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان میخوام پریود بشم خودم فاز خودکشی دارم بیا باهم بریم دنبال دلیل هم نباشیم🏃🏃🏃

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

تا بوده همین بوده،متاسفانه اختلاف طبقاتی بیداد میکنه

حالا اختلاف طبقاتی رو کاری ندارما ولی چرا همه ی خوشگذرونی ها و روان سالم ها مال بچه‌ پولداراس 

ما معمولی هام باید فقط حسرت بخوریم و جوونی نکنیم 

خب مگه مجبورم زندگی کنم خودکشی میکنم دیگه بخدا دیگه نمیکشم کل فامیلا جمع شدن سرشون تو زندگی منه پدر و مادر احمق منم فکر میکنن فامیلا نگران منن 

بابا اونا نگران توله های خودشون باشن

حالا اختلاف طبقاتی رو کاری ندارما ولی چرا همه ی خوشگذرونی ها و روان سالم ها مال بچه‌ پولداراس ما معم ...

اخ اخ گفتی از اون فامیلای چابلوس یجور با ننه ادم حرف میزنن انگار  اونا دانای کلن مادر مام😑

یجور زر میزنن انگار صلاح مارو میخوان به فکرمون درحالی که برامون چاه میکنن😑

فلان کار خوبه😒 بچه هات انجامش بدن🙄 بهمان کار خوبه😑

میبینی خودش و بچه هاش وارد اون کار شدن ضرر دیدنا🤧 ولی الا بلا میگن خوب بوده🙄 فلان قدر سود کرده یا اصلا یه گوهی میخورن میفتون هچل الا و بلا تا مارو تو هچل نندازن ول نمیکنن بعدم میگن وای نه اولش اینجوری بود بعد ضرر کرد شر ور پرت میکنن

تو جمعی حرف بحث بچه ها میشد هی به مادر ح..م زه

یسری بدبخت های ح..م زه عقده ای که چپ راست میرفتن مثلا زمین بخوریم زمین بزننمون(چون سر بودیم) بعد بچه های اونا سر زبون بیوفته اونا پیشرفت کنن برن جلو  ایرادی میدیدن کلی میذاشتن روش بزرگش میکردن انگار ایراددار دنیا ماییم اونم چه ایرادی😲😯😵 وای🫨

میگفتن نذار بچه هات سوار بشن😐  به بچه نباید رو بدی🫥(این چه حرفیه ها😕)هر خواسته اشونو براورده نکنین🙄(اخه چی داریم و داشتیم ما هاااا)😭🫠😶باهاشون اینجور رفتار کن اصلا انگار عقل..😑🫠

ح..م زاده ها چند تا مثال هم میدیدی از اینور اونور یا الکی میگفتن فلانی اینجوری کرد اخرعاقبتش این شد(مثالاشونم به درد خوردشون میخورد) ننه بابا فلانی ازاد گذاشتن بچه شون ال شد سرمایه دادن بچه کلی بدهی اورد یا رفت فلان جا خرجش کرد

یا همه اختیارات داشتن بچه اش تو زرد دراومد (مثالای درس حسابی نمیزدنا یا اونایی که پدر مادرشون خوب بود به یه جایی رسیدن بخاطرش هیچ وقت اینا نبود که اگه اینارم میزدن سریع به تلاش و همت اون بچه ح..م زاده میچسبوندن😑😑😬)

اخه بچه علف ه.رزه؟؟؟؟ بگی خودش از اول همینجوری اومد همینجوری هم بزرگ میشه تیشه به ریشه اش هم بزنی

ن حمایتی ی هوامونو داشته باشن(ضرر بود برامون رو ریشه کن میشد نفع هامون برامون میاوردن)

نه خودشون کنار کشیدن خودمون تلاش کنیم برای زندگی مون تصمیم بگیریم کارای لازم انجام بریم

شستن پختن بریدن دوختن اسمشم شد زندگی ما

نه مراقبم بودن نه گذاشتن خودم

اخ اخ گفتی از اون فامیلای چابلوس یجور با ننه ادم حرف میزنن انگار  اونا دانای کلن مادر مام😑

یجور زر میزنن انگار صلاح مارو میخوان به فکرمون درحالی که برامون چاه میکنن😑

فلان کار خوبه😒 بچه هات انجامش بدن🙄 بهمان کار خوبه😑

میبینی خودش و بچه هاش وارد اون کار شدن ضرر دیدنا🤧 ولی الا بلا میگن خوب بوده🙄 فلان قدر سود کرده یا اصلا یه گوهی میخورن میفتون هچل الا و بلا تا مارو تو هچل نندازن ول نمیکنن بعدم میگن وای نه اولش اینجوری بود بعد ضرر کرد شر ور پرت میکنن

تو جمعی حرف بحث بچه ها میشد هی به مادر ح..م زه

یسری بدبخت های ح..م زه عقده ای که چپ راست میرفتن مثلا زمین بخوریم زمین بزننمون(چون سر بودیم) بعد بچه های اونا سر زبون بیوفته اونا پیشرفت کنن برن جلو  ایرادی میدیدن کلی میذاشتن روش بزرگش میکردن انگار ایراددار دنیا ماییم اونم چه ایرادی😲😯😵 وای🫨

میگفتن نذار بچه هات سوار بشن😐  به بچه نباید رو بدی🫥(این چه حرفیه ها😕)هر خواسته اشونو براورده نکنین🙄(اخه چی داریم و داشتیم ما هاااا)😭🫠😶باهاشون اینجور رفتار کن اصلا انگار عقل..😑🫠

ح..م زاده ها چند تا مثال هم میدیدی از اینور اونور یا الکی میگفتن فلانی اینجوری کرد اخرعاقبتش این شد(مثالاشونم به درد خوردشون میخورد) ننه بابا فلانی ازاد گذاشتن بچه شون ال شد سرمایه دادن بچه کلی بدهی اورد یا رفت فلان جا خرجش کرد

یا همه اختیارات داشتن بچه اش تو زرد دراومد (مثالای درس حسابی نمیزدنا یا اونایی که پدر مادرشون خوب بود به یه جایی رسیدن بخاطرش هیچ وقت اینا نبود که اگه اینارم میزدن سریع به تلاش و همت اون بچه ح..م زاده میچسبوندن😑😑😬)

اخه بچه علف ه.رزه؟؟؟؟ بگی خودش از اول همینجوری اومد همینجوری هم بزرگ میشه تیشه به ریشه اش هم بزنی

ن حمایتی ی هوامونو داشته باشن(ضرر بود برامون رو ریشه کن میشد نفع هامون برامون میاوردن)

نه خودشون کنار کشیدن خودمون تلاش کنیم برای زندگی مون تصمیم بگیریم کارای لازم انجام بریم

شستن پختن بریدن دوختن اسمشم شد زندگی ما

نه مراقبم بودن نه گذاشتن خودم مراقب باشم