2777
2789

دانشگاهمون گفته هر کسی میخاد تو سلف قاشق چنگال ظرف یکبار مصرف و دوغ و نوشابه بفروشه باید درخاست بده

در کنارش هر کس ایده های بهتری داشته باشه قبول میشه

دیگه چ چیزایی میتونم در کنارش بفروشم یا انجام بدم؟؟؟

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

کافور بفروش  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزیجات

عالی بود👌🏻🥲

ولی نخرن خراب میشه😂🥲

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

چه جالب من کار دانشجویی شنیده بودم ولی اینکه کلا فروش اینا رو بزارن عهده دانشجو ندیدم کجا دانشگاه میری زمان ما تو ظرف های استیل میریختن بهمون میدادن کسی چیزی نمیخرید

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
کافور بفروش

ن ک خودشون کم میریزن😂😂😂

ظرف های کوچولو ترشی زیتون پک های کوچولو خرما

مرسی😍❤️

ذرت مکزیکی

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بگو کافور مالی میکنم ظرفارو میدن بهت 😂از هوش مصنوعی ایده بگیر

😂😂😂

چجوری برم تو هوش مصنوعی سرچ کنم

قهوه نسکافه کاپوچینو 

نوشیدنی و اینا

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

عالی بود👌🏻🥲ولی نخرن خراب میشه😂🥲

خیلی نخر اگه استقبال نکردن دیگه نخر با مسئول تغذیه صحبت کن ببین نظرش چیه 

یا می‌تونی تو اتوماسیون تغذیه تون نظرسنجی بگی بگذارن همراه غذا چی باشه