2777
2789

تاپیک زده بودم که عشقم وقتی می‌ره شهرش نه زنگی میزنه نه احوال پرسی می‌کنه انگار نه انگار من یادشه 

شهر شون هم با شهر من خیلی دور بود 

منم خیلی ناراحت بودم دلم میخواست روزانه یه ده دقیقه یا یه ربع برای من وقت بذاره 

چند تا تاپیک در همین باره گذاشتم همتون گفتید به درد نمیخوره و فرهنگ و رسوم شهر تون با هم فرق داره 

من هم با هاش تموم کردم الان دو هفته هست صدای مرده شورش رو نشنیدم اولش سخت بود ولی الان خیلی راحتم 

(برای کسی بمیر که حاضر باشه برات بمیره)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی حالم بده یه فالگیر بهم گف مال تو نمیشع اون با یکی دیگه ازدواج میکنی حالم بده شدیدا💔💔💔🥺🥺🥺

جدی نگیر عزیزم 

شما چجوری بهشون اعتماد دارین و حرفشونو باور میکنین

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

هعی حالم بده یه فالگیر بهم گف مال تو نمیشع اون با یکی دیگه ازدواج میکنی حالم بده شدیدا💔💔💔🥺🥺🥺

درک میکنم غم عشق استخون سوزه 

دست میشه نگران نباش 

من خیلی به فالگیر ها اعتقادی ندارم 

کار درست رو کردی،آدم با هم فرهنگ و همشهری خودش هم به مشکل برمیخوره چون باز یه سری کارا هست که برا طرف مقابل قابل درک و هضم نیست و باعث سوتفاهم و مشاجره میشه

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

نمیدونم هرکی یه چیز منفی میگه حالم بد میشه چند جا رفتم گفتن ازدواج میکنی باهاش این یکی گف ناراحت شد ...

فقط خدا از آینده خبر داره عزیزم 

هرچی قسمتته همون میشه

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

کار درست رو کردی،آدم با هم فرهنگ و همشهری خودش هم به مشکل برمیخوره چون باز یه سری کارا هست که برا طر ...

من فقط موندم توی این کشور که همه ایرانی هستیم توی وصلت با شهر های دیگه آب مون با یکدیگر تو یه جوب نمیره اون وقت یه عده میرن با کشور های دیگه وصلت میکنن 

اون ها چه عذابی باید بکشن