2777
2789

خودم اصفهانی هستم چند ساله ازدواج کردیم هم خانواده خودم هم همسرم همیشه دخالت میکنند تو کار های ما دنبال راه و چاه نشون دادن نصیحت و... که باعث اختلاف میشه همیشه

ولی تو فامیل یکی و داریم از مشهد زن گرفته ولی برعکس ما اصلا هیچ دخالتی نمیکنند تو زندگيشون 

کلا مشهدی ها خیلی اهل دخالت شدید نیستند آزاد میزارند ن مثل خانواده‌ اصفهانی ها که تو همه چیز نظر میدن

فکر نکنم ب شهر خاصی مربوط باشه 

ب نظرم بحث فرهنگ و اجازه ای ه که دختر و پسر ب خانواده میدن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

همه جا همینه بستگی به سطح فرهنگ طرف مقابل داره نه آب و هوا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا من شمالی ام ۸۰ درصد مداخله گر خواهرم با شوهر تهرانی وصلت کرده اوناهم مداخله گر اصلا اصفهانی  و مشهدی نداره مسئله اینکه خوب و بد همه جا هست حالا اون فامیلت با مشهدی خوب وصلت کرده تو فکر کردی همه مشهدی ها اونجوری نه جونم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

فکر نکنم ب شهر خاصی مربوط باشه ب نظرم بحث فرهنگ و اجازه ای ه که دختر و پسر ب خانواده میدن

من شهر های دیگه هم بودم دوست های زیادی دارم ولی اصفهانی ها خیلی بچه عزیز هستند حتی پیر هم بشی بازم دست از مداخله نظر دادن و... بر نمی‌دارند