2777
2789

من پلورو جدا درس کردم. خورشتمو مثل قیمه درس کردم بون گوشت، مرغ و سیب زمینیم سرخ میکنم . خوشمزه میش

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این که روزی یه وعده میپزم مشکل دارم چه برسه که هم شام بخوام بپزم هم ناهار یه موقع هایی از هر چی غذاست خسته میشم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من ی وعده درست میکنم اکثراشام میزارم شوهرم همونو میدم ناهارم میبره

بخدامنمم همین کارومیکنم ولی شوهرم دیابت داره نبایدغذای مونده بخوره الان بازصبح قندش رو۲۰۰بود

خدایاخودت به همه ی ماکمک کن

با این که روزی یه وعده میپزم مشکل دارم چه برسه که هم شام بخوام بپزم هم ناهار یه موقع هایی از هر چی غ ...

همدردیم من که همسرم دیابت داره بایدمراقب باشم

بخدامنمم همین کارومیکنم ولی شوهرم دیابت داره نبایدغذای مونده بخوره الان بازصبح قندش رو۲۰۰بود

ای بابا کارت خیلی سخته

نون و برنج و ماکارانی هم ک قند و میبره بالا

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

غذای مونده برا دیابت بده؟ ما کلا خانوادگی قندمون بالاست.چون شاغلم بعضی وقتا یه خورشت میپزم دو روز میخوریم.نمیدونستم بده

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
ای بابا کارت خیلی سختهنون و برنج و ماکارانی هم ک قند و میبره بالا

بخداخسته شدم‌ ماتازه ۳ماه ازدواج کردیم هردومونم ازدواج دوممون بخداپسرم پیتزامیخوادساندویچ میخوادامانمیتونم درست کنم

لوبیا پلو،عدس پلو،کتلت،فلافل،دلمه،ماکارونی،سالاد ماکارونی،رشته پلو،استانبولی،میرزا قاسمی،مرغ،کشک بادمجان، خورشت بادمجان،قیمه،قورمه سبزی، عدسی،خوراک لوبیا،فسنجان،جوجه تابه ای کباب تابه ای

هی نفسی میاد و میگاد🙃